Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

"ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ " 2ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

diagon telrgbweb1 Απριλίου - 10 Μαΐου 2013
Για δεύτερη χρονιά η "Φωνή της Ύδρας" διοργανώνει Διαγωνισμό Φωτογραφίας στο πλαίσιο μιας συντονισμένης δράσης ομαδικότητας και κοινού προσανατολισμού, με θέμα: " Η  Ύδρα του χρώματος και της πέτρας". Στείλτε μας μέχρι 2 (δύο) δικές σας φωτογραφίες και διεκδικήστε υπέροχα δώρα.
Το Πρώτο βραβείο θα κερδίσει ένα Smartphone Samsung Galaxy Y Grey*. Το Δεύτερο βραβείο θα κερδίσει μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Olympus VG-150 Silver. Το Τρίτο βραβείο θα κερδίσει ένα ασύρματο τηλέφωνο Gigaset Α120 Duo Black.  * Το Smartphone Samsung Galaxy Y Grey είναι μια χορηγία του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών HYDRA APP. Ακολουθούν πληροφορίες και όροι διαγωνισμού. 

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η «Φωνή της Ύδρας» διοργανώνει Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα:
«Η Ύδρα του χρώματος και της πέτρας», με τους παρακάτω όρους:
1. Ο Διαγωνισμός θα διαρκέσει από την 01/04/2013 έως και 10/05/2013.
2. Ο ενδιαφερόμενος ο οποίος επιθυμεί να συμμετάσχει στο Διαγωνισμό, θα πρέπει να αποστείλει μέχρι 2 (δύο) φωτογραφίες πνευματικής του ιδιοκτησίας, μόνο στο email της εφημερίδας info@fonitisydras.com με την ένδειξη: Για τον Διαγωνισμό Φωτογραφίας.
3. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι ελεύθερη. Μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι ενδιαφερόμενοι ανεξάρτητα από φύλο, με μόνο περιορισμό την ηλικία που ορίζεται άνω των 15 χρονών.
4. Οι φωτογραφίες θα γίνονται δεκτές σε μορφή ηλεκτρονικού αρχείου jpg ή αρχεία που προέρχονται από σκαναρισμένες εικόνες σε μορφή πάλι jpg.
5. Κατά την αποστολή ο διαγωνιζόμενος θα πρέπει να αναγράφει πραγματικό ονοματεπώνυμο καθώς και τηλέφωνο επικοινωνίας. Μετά τη λήψη των φωτογραφιών η διοργανώτρια θα αποστέλλει απαντητικό email αποδοχής της συμμετοχής.
6. Οι φωτογραφίες που διαγωνίζονται, θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή κατά 60% και από τους φίλους της σελίδας fonitisydras.com στο Facebook κατά 40%. Κριτές θα είναι o Σκηνοθέτης-Animator Παναγιώτης Ράππας, η Εικαστικός-New Media Artist Καίτη Χαλιορή και ο Υπεύθυνος φωτογραφίας της «Φωνής της Ύδρας» Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος.
7. Ο διαγωνισμός θα αναδείξει τρεις νικητές. Το πρώτο βραβείο θα κερδίσει ένα Smartphone Samsung Galaxy Y Grey*. Το δεύτερο βραβείο θα κερδίσει μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Olympus VG-150 Silver. Το τρίτο βραβείο θα κερδίσει ένα ασύρματο τηλέφωνο Gigaset Α120 Duo Black.
Οι φωτογραφίες που θα συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό, θα αναρτώνται χωρίς όνομα στη σελίδα fonitisydras.com στο Facebook, όπου εκεί θα υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας μέσω likes από τους φίλους της σελίδας μας. Όσοι φίλοι συμμετάσχουν στην ηλεκτρονική αυτή ψηφοφορία θα μπουν σε κλήρωση για να κερδίσει ένας από αυτούς, μία ψηφιακή κορνίζα τελευταίας τεχνολογίας Turbo X 10,2΄΄ ML4000 με οθόνη υψηλής ανάλυσης.
8. Δε γίνονται δεκτές φωτογραφίες με περιεχόμενο που προσβάλλει τη δημόσια αιδώ και τα χρηστά ήθη κατά την κρίση της διοργανώτριας.
9. Όποια φωτογραφία παραληφθεί μετά την προβλεπόμενη διάρκεια του διαγωνισμού δε θα συμμετέχει στο διαγωνισμό.
10. Σε περίπτωση που οι φωτογραφίες εικονίζουν πρόσωπα, εν αγνοία τους, την ευθύνη φέρει αποκλειστικά ο φωτογράφος.
11. Η διοργανώτρια μπορεί να παρατείνει ή να μεταβάλλει τις ημερομηνίες συμμετοχής κατόπιν ενημέρωσης.
12. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο τεύχος Ιουνίου 2013 στην έντυπη και ηλεκτρονική μορφή της εφημερίδας.
13. Η διοργανώτρια έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες του διαγωνισμού όπως εκείνη ορίζει. Καθώς να θέσει παράλληλη γνωστοποίηση του φωτογράφου εφόσον αυτή το επιθυμεί.
14. Πληροφορίες και νεότερα για το Διαγωνισμό θα μπορείτε να λαμβάνετε από την ιστοσελίδα μας www.fonitisydras.com ή κάνοντας like στo   facebook   fonitisydras.com
15. Έγκυρη θεωρείται η συμμετοχή που πληροί τους παραπάνω όρους και η κάθε συμμετοχή σημαίνει ανεπιφύλαχτη αποδοχή των όρων αυτών.

 Καλή σας Επιτυχία!

*Το Πρώτο βραβείο Smartphone Samsung Galaxy Y Grey είναι μια χορηγία του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών HYDRA APP.

Δεν υπάρχουν σχόλια: