Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Συνέχεια κινητοποιήσεων την Πέμπτη με περικύκλωση της Βουλής

πηγη: TVXS

Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις προγραμματίζονται για αύριο, Πέμπτη, δεύτερη ημέρα της 48ωρης απεργίας των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών στη Βουλή.
Στις 11:00 το πρωί της Πέμπτης, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ καλούν σε συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, ενώ το ΚΚΕ θα συμμετάσχει στην περικύκλωση και τον αποκλεισμό της Βουλής που έχουν προαναγγείλει συνδικαλιστικές οργανώσεις.
Τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις συνεχίζουν, μεταξύ άλλων, οι γιατροί του ΙΚΑ, οι δικηγόροι, οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, οι εργαζόμενοι στα δημόσια και δημοτικά μέσα ενημέρωσης, οι υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών, οι εφοριακοί και οι τελωνειακοί, καθώς και οι μηχανικοί του Δημοσίου.
Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς

Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα λειτουργούν την Πέμπτη από τις 09:00 έως 21:00, ενώ ο ΗΣΑΠ και το μετρό από τις 09:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Το τμήμα Δ. Πλακεντίας - Αεροδρόμιο θα μείνει κλειστό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμός» θα παραμείνουν κλειστοί για το επιβατικό κοινό. Οι συρμοί δεν θα αποβιβάζουν -επιβιβάζουν επιβάτες.

Το τραμ θα λειτουργεί από τις 08:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Ο ΟΣΕ και ο Προαστιακός δεν θα εκτελούν δρομολόγια, στο πλαίσιο της τριήμερης απεργίας που άρχισε την περασμένη Τρίτη.
Στα λιμάνια, η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία έχει ανανεώσει την απεργία της μέχρι την Παρασκευή στις 6:00 το πρωί.
Στα αεροδρόμια, η Olympic Air ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν κανονικά όλα τα δρομολόγια προς τις «άγονες γραμμές» και άλλες 85 ακόμα πτήσεις. Αντίστοιχη ανακοίνωση εξέδωσε και η Aegean.

Δεν υπάρχουν σχόλια: