Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Πρόσκληση ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ - Συγκέντρωση ομιλίας πρ. Κ.Ο Αλέξη Τσίπρα στο Άργος.



πηγή: argoliki.gr

Την ώρα που πλατειά λαικά στρώματα βυθίζονται στην εξαθλίωση και το επίπεδο των μεσαίων  τάξεων της χώρας συνθλίβεται βάναυσα το σύμπλεγμα των πολιτικών εκπροσώπων της ολιγαρχίας γαντζωμένο στη κυβέρνητική εξουσία ετοιμάζεται να προκαθορίσει το μέλλον του λαού για την επόμενη εικοσαετία με νέες δανειακές συμβάσεις και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. 
Αυτή την ώρα, ο καθένας απο εμάς,ακούει την αυθόρμητη κραυγή " ΕΝΩΣΕ το ΧΕΡΙ σου με ένα ΑΛΛΟ ΧΕΡΙ, ΕΝΩΣΕ τη ΦΩΝΗ σου με μια ΑΛΛΗ ΦΩΝΗ" κατανοώντας ότι μόνο ενωμένοι σ΄ενα ΚΟΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ μπορούμε να χτίσουμε εκείνο το ΜΕΤΩΠΟ που θα ανατρέψει αυτούς που έχουν κάνει τη ζωή μας μαύρη.     
Για να συζητήσουμε τους όρους αυτής της ελπιδοφόρας προοπτικής, για το πως θα οικοδομήσουμε το ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ στην ολιγαρχική συμπαράταξη σας καλούμε να πάρετε μέρος στην ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ,με ομιλητές τον Αλέξη Τσίπρα (πρ. Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ) και τον Παναγιώτη Κουρουμπλή (Ανεξάρτητος Βουλευτής Αιτωλοκαρνανίας & Μέλος Συντονιστικής Επιτροπής της "Ενωτικής Κίνησης), τη Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, στο Εργατικό Κέντρο Άργους και ώρα 7.30μ.μ.
http://syriza-argolidas.pblogs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: