Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

To «Let's Do It» επιστρέφει στην Ελλάδα στις 14 Απριλίου

πηγή: TVXS
Το «Let's Do It» αποτελεί παγκόσμια εθελοντική καμπάνια καθαρισμού. Κάθε χρόνο συμμετέχουν χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.
 

Το 2012 το «Let's Do It» είχε πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα με πρωτοβουλία της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων και του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής «Ώρα για Δράση».

Στόχος: Μέσα σε μια ημέρα (29 Απριλίου 2012) να πραγματοποιηθούν εθελοντικές δράσεις καθαρισμού σε κάθε γωνιά της χώρας. Στη πανελλαδική δράση συμμετείχαν πάνω από 20.000 εθελοντές και 450 φορείς και απομάκρυναν ταυτόχρονα εκατοντάδες τόνους σκουπιδιών από απλές περιοχές έως σημαντικά οικοσυστήματα.
Για δεύτερη χρονιά οι διοργανωτές καλούν την Ελλάδα να φωνάξει και πάλι «Let’s Do It». Ημερομηνία της κοινής δράσης έχει οριστεί η Κυριακή 14 Απριλίου 2013.

«Καλούμε κάθε εθελοντική οργάνωση, κάθε φορέα και κάθε πολίτη να δηλώσει συμμετοχή, να οργανώσει τη δική του δράση καθαρισμού και να συντονίσει τους εθελοντές και τους φορείς που θα λάβουν μέρος στην περιοχή του. Ας δείξουμε όλοι οι Έλληνες πως μπορούμε να συνεργαστούμε για ένα κοινό σκοπό, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια Ελλάδα πιό Όμορφη, πιό Καθαρή».

* Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του «Let's Do It Greece»

Δεν υπάρχουν σχόλια: