Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ Ύδρας

Την Κυριακή 30 Ιουνίου 2013, στα πλαίσια  του εορτασμού των επετειακών εκδηλώσεων "ΜΙΑΟΥΛΕΙΑ 2013" ο βουλευτής της Α’ περιφέρειας Πειραιά, Θοδωρής Δρίτσας πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Ύδρα, ύστερα από πρόσκληση του Δήμου Ύδρας εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλέξη Τσίπρα.
Στο περιθώριο των εκδηλώσεων ο Θ. Δρίτσας πραγματοποίησε συναντήσεις με αντιπροσωπεία του Δήμου αλλά και με εκπροσώπους φορέων του νησιού μας συζητώντας μαζί τους θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.  
Συγκεκριμένα  συναντήθηκε με την Διευθύντρια του Ιστορικού Αρχείου - Μουσείου Ύδρας κ. Ντίνα Αδαμοπούλου με την όποια συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ι.Α.Μ.Υ.
Στην  συνέχεια συναντήθηκε με την ειδική επιτροπή του Δήμου Ύδρας η  όποια έχει συσταθεί για την  διαχείριση της υπόθεσης του προβλήτα στο Μετόχι συζητώντας μαζί τους τα προβλήματα που έχουν ανακύψει στην υλοποίηση του έργου άλλα και αυτά της θαλάσσιας σύνδεσης της με το νησί μας. Παρόντες στην συνάντηση εκτός του βουλευτή ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ύδρας κ. Αθανάσιος Μερτζάνης , ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ύδρας, Αντιδήμαρχος κ. Αναστάσιος Σωτηρόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ανάργυρος Βούλγαρης, όλοι μέλη της επιτροπής.
Ακολούθησε  συνάντηση με αντιπροσωπεία της  Λέσχης Αποφοίτων της Σχολής Ναυτιλίας Ύδρας και συγκεκριμένα με τους κ.κ Αθανάσιο Ζεύκη και Ευάγγελο Τσιγκάρη, οι οποίοι του εξέφρασαν τον φόβο και την ανησυχία τους για την πιθανότητα αναστολής της λειτουργίας της Σχολής.
Τέλος συναντήθηκε με τον κ.Ευάγγελο Ραφαλιά με τον οποίο συζήτησαν το ζήτημα της υψηλής φορολόγησης των ακινήτων άλλα και των ιστορικών διατηρητέων κτηρίων του νησιού μας.

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ύδρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: