Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής του Γηπέδου

Σε μια σημαντική εκδήλωση, παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Χατζηδάκη και του Υπουργού Περιβάλλοντος κ. Μανιάτη, υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Σγουρό η σύμβαση κατασκευής του έργου «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΥΔΡΑΣ» προϋπολογισμού 900.000 €.

Το έργο του Γηπέδου περιλαμβάνει νέα χωροθέτηση / διάταξη του αγωνιστικού χώρου, ενώ σημαντικό στοιχείο αποτελεί ο συνθετικός χλοοτάπητας που θα τοποθετηθεί ο οποίος καλύπτει τα αυστηρά πρότυπα που ορίζει η Διεθνής Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FIFA). Επιπλέον, θα ανακαινιστούν πλήρως τα αποδυτήρια των αθλητών, θα γίνει ανακατασκευή των κερκίδων με προσθήκη κυλικείου και WC για το κοινό, ενώ θα κατασκευαστεί και γραφείο για τον Αθλητικό Όμιλο Ύδρας.

Πρόκειται για ένα έργο υποδομής για τις ανάγκες της νέας γενιάς και όπως τόνισε ο Περιφερειάρχης «οι Δήμοι που συντάσσουν μελέτες και ωριμάζουν έργα, είναι αυτοί οι οποίοι επωφελούνται από του πόρους που διαθέτει η Περιφέρεια. Αυτό ακριβώς κάνει από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Κοτρώνης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: