Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ-ΜΟΥΣΕΙΟ ΥΔΡΑΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Βραβείο «Μαρία Κοτζαμάνη»


Στο Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο Ύδρας συνεδρίασαν το Σάββατο 3-5-2014 τα μέλη της Εκτελεστικής και της Συμβουλευτικής Επιτροπής για την επιλογή του Βραβείου «Μαρία Κοτζαμάνη» μεταξύ των έργων των μαθητών της Ύδρας οι οποίοι έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό του Ιδρύματος «ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΡΑΣ-ΥΔΡΑ».
Οι συμμετέχοντες μαθητές διαγωνίστηκαν στους ακόλουθους τομείς Τέχνης: Α) Ζωγραφική, Β) Χορός, Γ) Τραγούδι Δ) Μουσική.
Η Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής Ντίνα Αδαμοπούλου παρουσίασε στα μέλη των δύο Επιτροπών τους διαγωνιζόμενους και τα κρινόμενα έργα, οι δε υποψήφιοι μαθητές παρουσίασαν με τη σειρά τους τα έργα τους , εξέθεσαν τη ζωγραφική τους, χόρεψαν, τραγούδησαν, έπαιξαν μουσική. Κατά γενική ομολογία ήταν όλοι εξαίρετοι!..
Τα μέλη της Επιτροπής συγκίνησαν ιδιαίτερα ο αυθορμητισμός , η φαντασία και οι ικανότητες των παιδιών που διαγωνίστηκαν, στα οποία απευθύνουν και εγγράφως ένα μεγάλο ΕΥΓΕ!..
Το πρώτο βραβείο και οι τιμητικές διακρίσεις θα ανακοινωθούν στην μεγάλη εκδήλωση Απονομής του Βραβείου και Τιμητικής βραδιάς στη μνήμη της διακεκριμένης μας Τεχνοκριτικού, αείμνηστης Μαρίας Κοτζαμάνη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Μαϊου και ώρα 8.30 στο Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο Ύδρας.


                               ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ « ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΡΑΣ-ΥΔΡΑ»
                                 Η Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής
                                                Ντίνα Αδαμοπούλου
 


 



Δεν υπάρχουν σχόλια: