Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΥΔΡΑΣ Γ. ΚΟΥΚΟΥΔΑΚΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Ο νεοεκλεγμένος μας δήμαρχος
Γεώργιος Ε. Κουκουδάκης
και όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ θα θέλαμε να εκφράσουμε τις πιο ειλικρινείς και θερμές μας ευχαριστίες σε όλους όσοι μας συμπαραστάθηκαν στον προεκλογικό μας αγώνα. Η πίστη και η αγάπη που μας έδειχναν, με κάθε τρόπο, όλο αυτό το διάστημα ήταν ότι πιο όμορφο αποκομίσαμε από αυτή τη μοναδική εμπειρία.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους αλλά και όλους όσους δεν μας προτίμησαν, γιατί αντιλαμβανόμαστε και τις δύο επιλογές σαν μια δέσμευση για εμάς να δουλέψουμε όσο πιο σκληρά γίνεται, ώστε να μην απογοητεύσουμε κανένα πολίτη ή φίλο της Ύδρας.
Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους συνδυασμούς Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ και ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΥΔΡΑΣ για την επιτυχία τους να εκλεγούν και να αναλάβουν τον σημαντικότατο για την δημοκρατία ρόλο του ελέγχου της Δημοτικής Αρχής και να τους ευχηθούμε Υγεία και Επιτυχία στο έργο τους. Θέλουμε επίσης να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαστε πάντα ανοιχτοί και στις δικές τους προτάσεις και με διάθεση για ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο. Ακόμα και αν οι προσεγγίσεις μας διαφέρουν, η αγάπη μας για την Ύδρα είναι κοινή και πέρα από κάθε αμφισβήτηση.
Θα θέλαμε επίσης να διαβεβαιώσουμε όλους τους Υδραίους και όλους όσοι έχουν δέσει τις ζωές τους με το όμορφο νησί μας, ότι ο Δήμος της Ύδρας θα είναι σε όλη τη διάρκεια της θητείας μας ένα ανοιχτό και φιλόξενο σπίτι για όποιον θέλει να συμβάλλει με σκέψεις ή προτάσεις για τη λύση των προβλημάτων που το απασχολούν και την καλυτέρευση της καθημερινότητας του.
Με την ευχή η νέα θητεία να είναι μια περίοδος ενότητας και κοινής προσπάθειας για μια Ύδρα που θα μας κάνει καθημερινά υπερήφανους,
Ο Δήμαρχος Ύδρας
Γεώργιος Ε. Κουκουδάκης
και ο συνδυασμός
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: