Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Δημαρχος Ύδρας: Μηνυτήρια αναφορά για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση κατά του κ. Ιωάννη Κεχαγιόγλου


Κατατέθηκε σήμερα (27/04/2020) η μηνυτήρια αναφορά για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση κατά του κ. Ιωάννη Κεχαγιόγλου εκφωνητή ραδιοφωνικής εκπομπής στο δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό του Πειραιά.
Οι συκοφαντικές δηλώσεις και οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί του εκφωνητή κ. Ιωάννη Κεχαγιόγλου κατά των Υδραίων, του Προσώπου μου αλλά και του Θεσμού του Δημάρχου που υπηρετώ δεν μου άφησαν άλλη επιλογή παρά να καταθέσω μηνυτήρια αναφορά εις βάρος του.
Είναι το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω για να υπερασπιστώ την Τιμή και την Αξιοπρέπεια του Υδραϊκού Λαού και την δική μου.
Ταυτόχρονα είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον συνάδελφο Δήμαρχο Πειραιά κ. Ιωάννη Μώραλη και του απέστειλα και σχετική επιστολή. Με την επιστολή μου τον ενημέρωσα για όλα αυτά τα προσβλητικά σχόλια για την Ύδρα που ακούστηκαν από εκφωνητή του δημοτικού ραδιοφώνου του Πειραιά.
Συνομίλησα επίσης τηλεφωνικά με την Πρόεδρο του Υδραϊκού Συνδέσμου Πειραιά κ. Άννα Βάρκα και της απέστειλα σχετική επιστολή με την οποία ζητώ, ως Δήμαρχος και μέλος του Υδραϊκού Συνδέσμου, να πράξει τα δέοντα για το ως άνω μέλος.
Καλώ τους Δημοτικούς Συμβούλους της μειοψηφίας να καταδικάσουν δημόσια αυτή την προσβολή κατά των Υδραίων.
Στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση σχετικά με την Νησίδα Άγιος Γεώργιος.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: