Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Διακαναλική για όλους και ντιμπέιτ ζητούν ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ


Να δοθεί η δυνατότητα της διακαναλικής συνέντευξης σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και όχι μόνο στον πρωθυπουργό ζητά το ΚΚΕ, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τον πρωθυπουργό να «φύγει από την πολυτέλεια του μονολόγου και την ίδια ώρα να οργανωθεί ένα ντιμπέιτ με τους 5 πολιτικούς αρχηγούς».

«Ο πρωθυπουργός επιχειρεί με διακαναλική συνέντευξη να παρέμβει ώστε η λαϊκή δυσαρέσκεια και οργή να μην εκφραστεί στις κάλπες σε καταδίκη της κυβερνητικής πολιτικής», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ και απαιτεί να έχουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί την ίδια δυνατότητα.
Την ίδια ώρα, από την Καισαριανή όπου περιοδεύει, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας καλεί τον πρωθυπουργό, «στο όνομα της δημοκρατίας και του πλουραλισμού, να φύγει από την πολυτέλεια του μονολόγου και την ίδια ώρα, αντί για έναν μονόλογο, να οργανωθεί ένα ντιμπέιτ με τους 5 πολιτικούς αρχηγούς, όπως προεκλογικά οργανώθηκε, για να ακουστούν όλες οι απόψεις, να υπάρξει πολιτική αντιπαράθεση, να ενημερωθεί ο λαός, δύο εβδομάδες από τις κρίσιμες αυτές εκλογές, για τις θέσεις των κομμάτων. Ποιος φοβάται τη δημοκρατία σ’ αυτόν τον τόπο; Ποιος φοβάται τον πλουραλισμό; Ποιος φοβάται την αντιπαράθεση των απόψεων;».

Απο: www.tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: