Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΥΔΡΑΣ -ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-

Το Σάββατο 4/6/2011 επισκέφτηκε την Ύδρα αντιπροσωπεία της Ένωσης Λιμένων Μεσογείου, Μαύρης και Ερυθράς Θάλασσας (Med Cruise Αssosiation).  Τα μέλη της Ένωσης Λιμένων Μεσογείου βρίσκονται στην Ελλάδα στο πλαίσιο της 38ης Συνέλευσης, η οποία πραγματοποιείται στον Πειραιά και διοργανώνεται από τον Ο.Λ.Π.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν διευθυντές λιμένων, εκπρόσωποι μεγάλων εταιρειών κρουαζιεροπλοίων και δημοσιογράφοι του ελληνικού και διεθνούς τύπου που ασχολείται με τον τουρισμό.

Τα μέλη της Ένωσης έφτασαν στην Ύδρα, περίπου στις 12.30 και κατευθύνθηκαν προς το Δημαρχείο, όπου τους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Άγγελος Λ. Κοτρώνης και Δημοτικοί Σύμβουλοι. Στο πλαίσιο του καλωσορίσματος και της ξενάγησης, ο Δήμαρχος τόνισε τους λόγους για τους οποίους η Ύδρα αποτελεί έναν ξεχωριστό τουριστικό προορισμό και μίλησε για τη μοναδικότητα του νησιού μας. Ανέφερε επίσης, το γεγονός ότι η νέα Δημοτική Αρχή προτίθετα ι να τοποθετήσει σύντομα «σημαδούρα», για την εύκολη και ασφαλή πρόσδεση μεγάλων κρουαζιεροπλοίων.
Η ενέργεια αυτή φάνηκε να ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους εταιρειών κρουαζιεροπλοίων, οι οποίοι δήλωσαν ότι η Ύδρα πραγματικά έχει μοναδική και σπάνια ομορφιά, ενώ αρκετοί δεσμεύτηκαν να συμπεριλάβουν το νησί μας στο πρόγραμμα των κρουαζιέρων των πλοίων τους.

Τέλος, ο Δήμαρχος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, διένειμαν σε όλα τα μέλη της Ένωσης, διαφημιστικό υλικό για την Ύδρα και παρέθεσαν γεύμα Εκεί, δόθηκε η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ευχαριστήσουν το Δήμαρχο Ύδρας Άγγελο Λ. Κοτρώνη για τη ζεστή και ουσιαστική φιλοξενία και δήλωσαν γοητευμένοι από τις ομορφιές του νησιού μας.

Τα μέλη της Med Cruise αναχώρησαν στις 17.00, με προορισμό τον Πειραιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: