Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Ι. ΜΑΥΡΟΥΔΑΚΟΣ:Σας ζητώ να συμπορευτούμε, να παλέψουμε, για να φέρουμε και πάλι τον Δήμο μας στη θέση που του αξίζει και να επαναφέρουμε στο προσκήνιο την ανθρωπιά, την αξιοπρέπεια και την εντιμότητα.

Φίλες και φίλοι,

Στα 18 μου χρόνια έφυγα για να σπουδάσω. Τέσσερα χρόνια αργότερα επέστρεψα με την θέληση και την διάθεση να μείνω μόνιμα στον όμορφο τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Η έλλειψη θέσεων εργασίας με οδήγησε στην απρόσωπη Αθήνα όπως και πολλούς άλλους νέους, Υδραίες και Υδραίους. Δεν έπαψα όμως ποτέ να νοιάζομαι για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα και να ελπίζω σε μια αλλαγή προς το καλύτερο.

Από τότε πέρασαν αρκετά χρόνια δεν είδα τίποτα να οδεύει προς το καλύτερο. Δεν είδα νέες θέσεις εργασίας να δημιουργούνται μέσω της ανάπτυξης και των επενδύσεων έτσι ώστε να δοθούν κίνητρα στους νέους του τόπου μας να επιστρέψουν. Δεν είδα έργα υποδομής, όπως για παράδειγμα έναν κινηματογράφο, ένα κλειστό γυμναστήριο, με σεβασμό πάντα ως προς την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του νησιού μας. Δυστυχώς δεν είδα τίποτα!

Η μεγάλη αλλαγή ήρθε αλλά δυστυχώς δεν κράτησε πολύ. Όλοι γίναμε μάρτυρες αυτής της αλλαγής σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Με Δήμαρχο τον Άγγελο Κοτρωνη, το νησί μας έλαμψε από καθαριότητα. Έγιναν και δρομολογήθηκαν σοβαρά έργα όπως η αφαλάτωση, το αποχετευτικό και η αντικατάσταση σωλήνων ύδρευσης από αμίαντο. Μέσα σε 7 μήνες έγιναν πράγματα που δεν έχουν γίνει σε 16 ολόκληρα χρόνια!

Θέλω να προσφέρω το απόθεμα της αγάπης για τον τόπο μου στην πιο κρίσιμη στιγμή. Επιθυμία μου είναι να διαθέσω το χρόνο μου όχι για να παρακολουθώ όλα αυτά που συμβαίνουν και μας θλίβουν όλους, αλλά για να δώσω ότι μπορώ στον αγώνα που ξεκινά για την αναβάθμιση της ζωής μας, το σεβασμό που δικαιούται ο πολίτης και την επιστροφή της χαμένης αίγλης της Ύδρας.

Για πρώτη φορά θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό «Η Αλήθεια για την Ύδρα» με αρχηγό του συνδυασμού μας τον Άγγελο Κοτρωνη. Στις δύσκολες ώρες που έρχονται για όλη την Ελλάδα, σας ζητώ να συμπορευτούμε, να παλέψουμε, για να φέρουμε και πάλι τον Δήμο μας στη θέση που του αξίζει και να επαναφέρουμε στο προσιο τηκήνν ανθρωπιά, την αξιοπρέπεια και την εντιμότητα. Είμαι εδώ και ζητώ τη στήριξη σας για έναν όμορφο και τίμιο αγώνα. Είναι χρέος όλων μας να βοηθήσουμε το νησί μας να προοδεύσει.

Με ειλικρίνεια, σοβαρότητα, και ανιδιοτέλεια

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Ι. ΜΑΥΡΟΥΔΑΚΟΣ
ΛΟΓΙΣΤΗΣ - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Συνδυασμού
«Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ»

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ:

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Έναν όμορφο και τίμιο αγώνα σας εύχομαι..
και σε εσάς και στον Κ. Κοτρωνη.