Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

"H ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ" : Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι Κ Ο Δ Ε Λ Τ Ι Ο

Ύδρα 18 Οκτωβρίου 2010

Οι γνωστές προεκλογικές τακτικές του κ. Αναστόπουλου, ξαναχτύπησαν και μάλιστα έντονα, επιτακτικά και με τον «πρέποντα τρομοκρατικό και εκβιαστικό τρόπο»
H απερχόμενη δημοτική αρχή, λίγες μέρες πριν τις εκλογές, θυμήθηκε τα χρέη των συμπολιτών μας προς στο Δήμο!!!
Ο Δήμος Ύδρας μέσω της Ταμειακής του Υπηρεσίας, απέστειλε επιλεκτικά σε οφειλέτες νερού, ειδοποιητήρια με τίτλο «Γνωστοποίηση ληξιπρόθεσμου χρέους σας». Η εκβιαστικές επιστολές, που έχουν ημερομηνία Οκτωβρίου 2010, αναφέρουν το ποσό της οφειλής και καταλήγουν ως εξής:

«Είμαστε υποχρεωμένοι να σας γνωστοποιήσουμε ότι σε περίπτωση που δεν τακτοποιήσετε το ληξιπρόθεσμο χρέος σας, η υπηρεσία μας, που έχει την ευθύνη της είσπραξης, θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να πάρει σε βάρος σας τα αναγκαστικά μέτρα που προβλέπονται από το Ν.Δ 356/74 (Κώδικας Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων) με όλες τις συνέπειές τους, Α)Μη χορήγηση Αποδεικτικού Φορολογικής Ενημερότητας από τη ΔΟΥ, Β) Κατάσχεση κινητών, Γ) Κατάσχεση ακινήτων».

Δεν έχετε πια φραγμούς κ. Αναστόπουλε!


Γιατί άραγε είχατε την «έμπνευση» να στείλετε λίγες μέρες πριν τις εκλογές τέτοιου είδους ειδοποιήσεις;; Γιατί «ξεχάσατε» να αναφέρετε ότι υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών με πρόγραμμα δόσεων;
Αγαπητοί μας Συμπατριώτες, Συμπατριώτισσες και Φίλοι,
Η πολιτεία έχει νόμους και μ΄αυτούς πορευόμαστε. Μην επηρεάζεστε και μην μπείτε στη διαδικασία συζητήσεων και δεσμεύσεων. Μην αφήσετε κανέναν να σας «πουλήσει» εκδούλευση προσπαθώντας να αποσπάσει την ψήφο σας

Άγγελος Λ. Κοτρώνης
Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π.
τ. Δήμαρχος Ύδρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: