Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Χαμός στον Πόρο! Και 2η προφυλάκιση για την υπεξαίρεση των 585.000€

Τρίτη, 17 Μάιος 2011
Προφυλακιστέα κρίθηκε σήμερα το μεσημέρι και 2η γυναίκα, για τη γνωστή υπόθεση της …εξαφάνισης 585.000€ από το ταμείο του Δήμου Πόρου. Η 1η κατηγορουμένη στην απολογία της ενώπιον του Ανακριτή Πειραιά, φέρεται να «έδωσε» το ονοματεπώνυμο μιας άλλης γυναίκας. Το νέο πρόσωπο της περίεργης αυτής υπόθεσης, εμφανιζόταν μέχρι σήμερα ως «συνεργαζόμενη» με το Δήμο Πόρου, παρ’ όλο που το τετραετές συμβόλαιο παραχώρησης ενός γραφείου, το οποίο είχε υπογράψει με το Δήμο, είχε λήξει στις 31/12/2010.
Να σημειώσουμε ότι, αν και η Αγγελική Ασημομύτη, η 1η προσαχθείσα για την υπόθεση, είχε δια του δικηγόρου της διαμηνύσει ότι θα φρόντιζε να επιστραφούν τα υπεξαιρεθέντα χρήματα, όπως είχε ενημερώσει ο Δήμαρχος Πόρου κ. Δ. Στρατηγός το Δημοτικό του Συμβούλιο την Παρασκευή 13/5, φέρεται να επέστρεψε μόλις 500€… Αντί των χρημάτων προσκόμισε τελικά …συνεργό!
Όλο το χρονικό της κλοπής και της πρώτης σύλληψης, καθώς και αντιδράσεις τοπικών παραγόντων, που περιλαμβάνονται σε προηγούμενη αποκαλυπτική ανάρτηση της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, θα το βρείτε ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: