Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ευχαριστήριο μύνημα Δημάρχου για την κατάσβεση της φωτιάς στις 6 Σεπτεμβρίου 2011.

Ύδρα 8 Σεπτεμβρίου 2011


Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΥΝΗΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ     Ύστερα από την επιτυχή και συντονισμένη προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου 2011, οφείλουμε να εκφράσουμε πολλές και μεγάλες ευχαριστίες σε όλους, όσους βοήθησαν στην ολοκλήρωση του έργου της κατάσβεσης.
     Τα μεγαλύτερα ευχαριστώ απευθύνουμε στους εθελοντές πολίτες του νησιού μας, που με τόσο θάρρος και αυταπάρνηση, από την πρώτη στιγμή της φωτιάς, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην προσπάθεια αυτή.
     Επίσης ευχαριστούμε πολύ όλο το προσωπικό του Δήμου που καθ’ όλη την διάρκεια της επιχείρησης βοήθησε καταλυτικά στο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
     Ευχαριστούμε θερμά τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτη Μπεγλίτη, για την ταχύτατη και έγκαιρη παρέμβασή του.
     Ευχαριστούμε θερμά, τον Βουλευτή Α’ Πειραιώς και Νήσων, κύριο Δημήτρη Καρύδη που άμεσα ανταποκρίθηκε στις εκκλήσεις μας και ήταν πάντα σε ανοιχτή γραμμή με την Πυροσβεστική και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την παρακολούθηση τ ου όλου έργου.
     Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Δημήτρη Κατσικάρη, για την πολύτιμη συμβολή του, στην άμεση ανταπόκριση του κρατικού μηχανισμού και των οργάνων της Περιφέρειας.
     Ευχαριστούμε πολύ τον Αρχηγό του  Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο κύριο Στυλιανό Στεφανίδη, για την άμεση ανταπόκρισή του στην έκκληση μας,  για την συμμετοχή εναέριων και επίγειων μέσων και για όλη την άκρως επιτυχημένη και άρτια συντονισμένη προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς.
     Ευχαριστούμε πολύ την Διεύθυνση Εναέριων Μέσων του Πυροσβεστικού Σώματος που χωρίς την άμεση ανταπόκρισή τους και την αποστολή  ενός ελικοπτέρου και τεσσάρων αεροσκαφών, ο περιορισμός και τελικά η  κατάσβεση της φωτιάς θα ήταν πολύ δύσκολη.
    Ευχαριστούμε πολύ την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου και τον Διοικητή, Πύραρχο κ. Αθανάσιο Ρούμπο, την Πυροσβεστική Υπηρεσία  Τριπόλεως και τον Διοικητή, Πύραρχο κ.  Νικόλαο Προκοπίου και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Τροιζήνας και τον Προϊστάμενο Υποπυραγό κ. Ανδρέα Κουτρούμπα  για την άμεση αποστολή πεζοπόρων τμημάτων και την συνδρομή τους  καθ’ όλη την διάρκεια της  επιχείρησης αλλά και την αποτροπή μετέπειτα αναζωπυρώσεων.
 &n bsp;   Τέλος ευχαριστούμε πολύ τον Διοικητή του Λιμεναρχείου Ύδρας Ανθυποπλοίαρχο   κύριο Σπυρίδωνα Συρίγο, για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε ώστε να φτάσουν το συντομότερο και με ασφάλεια στο νησί μας όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς  και υπηρεσίες.
     Με την ευκαιρία αυτή, έκκληση απευθύνουμε προς όλους τους Πολίτες, να είναι πολύ προσεκτικοί και επιφυλακτικοί, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες,  για την αποτροπή οποιουδήποτε ενδεχόμενου πρόκλησης πυρκαγιάς.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση, ευχαριστίες και αγάπη,


Ο Δήμαρχος Ύδρας

Άγγελος Λ. Κοτρώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: