Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

«Μαζί τα φάγαμε»... «δεν νομίζω!»

Έφηβοι βουλευτές άσκησαν κριτική στους πολιτικούς



«Μαζί τα φάγαμε»... «δεν νομίζω!», απάντησαν έφηβοι βουλευτές, που άσκησαν σήμερα κριτική στους πολιτικούς κατά τη συνεδρίαση της Βουλής, που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια και του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου.
«Δεν θα χαϊδέψω αυτιά, θα σας πω κάτι που δεν θα σας αρέσει. Αν δεν μας κρύβατε τόσα χρόνια τα οικονομικά στοχεία δεν θα είχαμε φτάσει ως εδω. Μαζί τα φάγαμε; Δεν νομίζω!», τόνισε από το βήμα της Βουλής η Μαρία Κοτίβα, μαθήτρια της Β' Λυκείου, απευθυνόμενη σε όλους τους παρόντες πολιτικούς.

Έφηβοι στην Βουλή «Μαζί τα φάγαμε; Δεν νομίζω» by fon1972


«Το μέλλον του τόπου είμαστε εμείς, επιτρέψτε μας να σας κρίνουμε και να σας κατακρίνουμε για τα πολλά λάθη σας», υπογράμμισε από την πλευρά της η έφηβη βουλευτής Γιάννα Τριανταφύλλου.
Σήμερα ολοκληρώθηκαν οι διήμερες συνεδριάσεις των Επιτροπών της Βουλής των Εφήβων, που ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου. Τις δύο αυτές ημέρες συνεδρίασαν οι αντίστοιχες με τις Διαρκείς Επιτροπές της Βουλής και συγκεκριμένα των Μορφωτικών Υποθέσεων, Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, των Οικονομικών Υποθέσεων - Παραγωγής και Εμπορίου και των Κοινωνικών Υποθέσεων.

ΠΗΓΗ: TVXS

Δεν υπάρχουν σχόλια: