Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Ο Σύνδεσμος Αγανακτισμένων Βιομηχάνων πάει... Βρυξέλλες

πηγη: TVXS

Και στις Βρυξέλλες μετέβη αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Αγανακτισμένων Βιομηχάνων προκειμένου να εκφράσει τα αιτήματα των Ελλήνων Βιομηχάνων, αλλά και να εξηγήσει του λόγους της αγανάκτισής τους. Δεν παρέλειψε, πάντως, να συγχαρεί την κυβέρνηση για μια σειρά μέτρων «προς τη σωστή κατεύθυνση»!

Ειδικότερα, την Τρίτη 11 Οκτωβρίου, η Ελληνική Κοινότητα Βρυξελλών οργάνωσε εκδήλωση με καλεσμένους ευρωβουλευτές, με στόχο να παρουσιάσουν την Ευρωπαϊκή Οικονομική Διακυβέρνηση, που στο τέλος Σεπτεμβρίου υπερψηφίστηκε από το Ευρωκοινοβούλιο, και τις θέσεις των κομμάτων τους σχετικά. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, κατά σειρά εμφάνισης, ο Γιώργος Τούσσας από το ΚΚΕ, ο Νίκος Χουντής από το ΣΥΡΙΖΑ, ο Μιχάλης Τρεμόπουλος από τους Οικολόγους και, αφιχθής με αρκετή καθυστέρηση, ο Γιώργος Παπανικολάου από τη ΝΔ. Το δρόμο για την εκδήλωση δεν βρήκαν οι κυβερνητικές δυνάμεις, δηλαδή η Συλβάνα Ράπτη και ο Σπύρος Δανέλλης από το ΠΑΣΟΚ, και ο Νίκος Σαλαβράκος από το ΛΑΟΣ.


Ολόκληρη η ομιλία:

1 σχόλιο:

OMADEON είπε...

Μεταφρασμένη η παρέμβαση αγγλικά και με σύντομη εισαγωγή (για ξένους και για... τουρίστες, μη γνωρίζοντες) χρησιμοποιώντας Εικονικούς Ηθοποιούς / animation:


http://www.youtube.com/watch?v=Jmf9uMUy490

Τίτλος: "#Greekrevolution Brussels Solidarity Event, 11 Oct 2011 (English-Greek+Virtual Actors)"