Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΥΔΡΑΣ

Ύδρα, 7 Νοεμβρίου 2011



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



     Την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011,  συνεδρίασε στην Ύδρα το Τοπικό Συμβούλιο Μνημείων Αττικής, κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου Ύδρας και τακτικού μέλους του Συμβουλίου, κ. Άγγελου Λ. Κοτρώνη.

     Κατά την διήμερη παραμονή τους, τα Μέλη του Συμβουλίου εξέτασαν αιτήματα που αφορούν σε οικοδομικές εργασίες, αφού προηγουμένως είχαν πραγματοποιήσει τις απαιτούμενες αυτοψίες.

     Από τα 23 θέματα της ημερήσιας διάταξης εγκρίθηκαν τα 21, ενώ δύο θέματα μετατέθηκαν σε επόμενη συνεδρίαση, προκειμένου να προσκομιστούν επιπλέον στοιχεία.

     Μετά το πέρας των εργασιών του Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Ύδρας δήλωσε:

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που ένα πάγιο αίτημα των πολιτών της Ύδρας έγινε επιτέλους πραγματικότητα. Η θετική έκβαση των  21   αιτημάτων για οικοδομικές εργασίες στο νησί μας, θα σημάνει την αναβίωση της τοπικής οικονομίας και θα ενεργοποιήσει ξανά τους επαγγελματίες της Ύδρας που δραστηριοποιούνται στο χώρο της οικοδομής. Στόχος μας είναι η καθιέρωση των συνεδριάσεων του Τοπικού Συμβουλίου Μνημείων Αττικής στο νησί μας για θέματα που μας αφορούν, καθώς μόνο με τον τρόπο αυτό επιταχύνονται οι διαδικασίες έκδοσης των αδειών, που τόσο πολύ ταλαιπωρούν τους δημότες μας».

     Η επόμενη  συνεδρίαση του Συμβουλίου στην Ύδρα προγραμματίζεται για το Μάρτιο του 2012, όπου στόχος του Δήμου μας θα είναι να επιτευχθούν αντίστοιχα θετικά αποτελέσματα.


Από το ΔΗΜΟ ΥΔΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: