Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΥΔΡΑΣ»: ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αύγουστος/Σεπτέμβρης 2012

ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΔΥΣΦΗΜΙΣΑΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΤΟΣΟ ΒΑΝΑΥΣΑ  ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

-Η πολιτική  και φυσική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ανακάλεσε την απόσπαση του Αστυνόμου Ύδρας κ. Γιώργου Ζώτα, αποδεικνύοντας την εμπιστοσύνη του Σώματος στο πρόσωπό του
-Πού στηρίζονταν  αυτοί που έλεγαν ότι σε 3 μέρες θα διώξουν τον Αστυνόμο και με ποια ιδιότητα;

-Οι ίδιοι  δεν έστειλαν προ καιρού επιστολή  θαυμασμού και αγάπης στον Αστυνόμο για το έργο του;;
-Οι ίδιοι  δεν του έδωσαν εύσημα την  ημέρα του Μιαουλείων;;
-Οι ίδιοι  δεν έκαναν πίσω ενυπογράφως(το  γνωρίζει αυτό το Δημοτικό  Συμβούλιο;;) σε ΕΔΕ που είχε  διαταχθεί σε βάρος του Αστυνόμου ύστερα από καταγγελίες τους, δηλώνοντας ότι παρασύρθηκαν από λάθος πληροφορίες;;; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά, κ. Δήμαρχε, για το κύρος του θεσμού;;;
-Τα καπνογόνα,  ο αποκλεισμός του Τμήματος, το  κόψιμο του ρεύματος ήταν μια  απείθεια εναντίον των θεσμών  του κράτους και της Αστυνομίας, που όπως ομόφωνα ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο δεν μπορεί να εκφράζει τον ειρηνικό, φιλόξενο, νομιμόφρονα Υδραϊκό λαό.

ΑΣ  ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΕΝΩΤΙΚΑ  ΕΝΑΝΤΙΑ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ  ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΥΣΦΗΜΙΣΑΝ ΔΙΕΘΝΩΣ  ΤΟ ΜΟΝΑΚΡΙΒΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.

Η εμπορική τάξη της Ύδρας, οι ξενοδόχοι, οι ιδιοκτήτες και τα πληρώματα των τουριστικών  σκαφών πρέπει να αντιδράσουν στα  πλαίσια του νόμου και των  δικαιωμάτων τους και να καταγγείλουν τις παράνομες αυτές πράξεις  από όπου κι αν προέρχονται, γιατί αυτοί πρώτοι επλήγησαν από την τεράστια δυσφήμιση του νησιού μας και αν πρέπει, ας κάνουν κι αυτοί την αυτοκριτική τους.

Εμείς, κόντρα στη διεθνή δυσφήμιση, συνεχίζουμε με τρόπο ουσιαστικό να διαφημίζουμε την Ύδρα, έχοντας αρχίσει από τον Μάη, με σοβαρές τηλεοπτικές μεταδόσεις στο Κανάλι της Βουλής, στην ΝΕΤ, στο ΣΚΑΙ, στο STAR, στο MEGA, ενώ για 3 μέρες η εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» κατέγραψε τις ομορφιές της ΄Υδρας και του Δοκού στη στεριά και στη θάλασσα με αποκλειστικές δικές μας ενέργειες.

-Στα πλαίσια αυτά, από την Παρασκευή, 31/8/2012, ώρα 10.00 π.μ η δημόσια τηλεόραση θα μεταδίδει τα ντοκυμανταίρ του Συλλόγου Οικολόγων ‘Υδρας, «300 Χρόνια Αρχιτεκτονικής Παράδοσης της Ύδρας» & «’Υδρα-Δοκός, 6.000 Χρόνια Πολιτισμός». Αυτή είναι η δική μας απάντηση στους ελάχιστους που από άγνοια, από λάθος συμπαράσταση έπληξαν την εμπορική τάξη κι όλους τους εργαζόμενους και επιχειρηματίες της Ύδρας.

Σε λίγο άλλωστε βγαίνει «ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ», με αναδρομική ενημέρωση για όλα τα συμβάντα στο νησί μας, κι όποιος αντέξει. Εκεί θα φανούν τα κίνητρα όσων δήθεν «ενημερώνουν» τον Υδραϊκό λαό. Όλοι γνωριζόμαστε σ’ αυτόν τον τόπο. Κανείς δεν μπορεί να κρυφθεί πίσω από νέους, κατευθυνόμενους ρόλους χωρίς τα προσόντα που απαιτούνται, όπως η πολιτική εντιμότητα.

-Η τελευταία φωτιά ήταν για μας εμπρησμός με γνωστά κίνητρα. Ας περιμένουμε όμως το πόρισμα της αρμόδιας αρχής.


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΥΔΡΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: