Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Έκθεση φωτογραφίας του Κώστα Βέργα 7 - 16 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Δήμος Υδρας παρουσιάζει την έκθεση του γνωστού φωτογράφου Κώστα Βέργα. Η έκθεση περιλαμβάνει μία επιλογή από φωτογραφίες, με κοινή θεματική ενότητα την Υδρα, όπως αυτή αποτυπώθηκε από τον φακό του καλλιτέχνη σε διαφορετικές χρονικές στιγμές.

Εγκαίνια: Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:00
Διάρκεια Εκθεσης: 7-16 Σεπτεμβρίου 2012

ΧΩΡΟΣ:
Αίθουσα Τέχνης και Συναυλιών "Μελίνα Μερκούρη" στην Υδρα.



The Municipality of Hydra is hosting the photographic exhibition of the prominent photographer Costas Vergas.
In his exhibition, the Greek artist brings together selected photographic works from his visits to Hydra during various periods of time.

LOCATION: The Exhibition and Concert Municipal Hall “Melina Merkouri, Hydra island

Opening: Friday 7 September 2012 at 20:00
Duration of Exhibition: 7-16 September 2012


Συνοπτικό Βιογραφικό
Ο Κώστας Βέργας γεννήθηκε στο Ναύπλιο. Σπούδασε μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία από το 1986. Συνεργάζεται με εκδοτικές και διαφημιστικές εταιρείες, ελληνικά και ξένα περιοδικά. Το 1987 τιμήθηκε με το Πρώτο Βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Τουριστικής Φωτογραφίας Ε.Ο.Τ.-ΗΕLLEXPO - Δ.Ε.Θ. Την υπογραφή του, εξάλλου, φέρουν και οι φωτογραφίες των διαφημιστικών καταχωρήσεων του Ε.Ο.Τ., που βραβεύτηκαν στο London International Advertising Awards και στο The New York Festivals. Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί μέσα από ατομικές αλλά και συλλογικές εκθέσεις σε Ελλάδα, Η.Π.Α., Ιταλία, Φινλανδία, Βέλγιο, Γαλλία, Τσεχία, Ρουμανία και Γερμανία. Από το 1997 διδάσκει φωτογραφία στην Ακαδημία της Leica στην Αθήνα.

Ατομικές Εκδόσεις: «Λατρεία στον κύκλο του χρόνου», «Ελλάδα συμφωνία της φύσης», «Ύδρα», «Περίπατος στην Αθήνα», «Ύδρα, Μονοπάτια Πίστης», «Σάμος» , «Σάμος, Μονοπάτια Πίστης», «Φωτογράφοι»

www.costasvergas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: