Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Παρουσίαση του Προγράμματος Τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Αττικής για τα νησιά του Σαρωνικού

πηγή: ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Η προγραμματισμένη παρουσίαση του Προγράμματος Τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Αττικής για τα νησιά του Σαρωνικού πραγματοποιήθηκε χθες 21/2 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Αντιπεριφέρειας Νήσων.


Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κατσικάρης κατά την ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι η πρώτη φορά που γίνεται μια στοχευμένη καμπάνια για την προβολή των νησιών της Αττικής και αυτό δεν πρέπει να το παραβλέψουμε. Όπως χαρακτηριστικά απάντησε στα επικριτικά σχόλια, αυτός ο διαγωνισμός και η ανάθεση στην εταιρεία ΜcCann του ήρθε «πακέτο» αφού όλες οι διαδικασίες είχαν προηγηθεί της θητείας του. Το δίλημμα είπε ήταν να αποφασίσουν στην Περιφέρεια εάν θα αξιοποιούσαν το Πρόγραμμα προβολής που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ, με τα όποια του οφέλη, ή θα το απέρριπταν . Και αποφάσισαν να πράξουν το πρώτο ενισχύοντας το «κοκτέιλ» με έργα υποδομής που δρομολογούνται από την περιφέρεια σχεδόν σε όλους τους δήμους του Σαρωνικού.

Προσκεκλημένοι στην παρουσίαση όλοι οι Δήμοι της περιοχής και οι φορείς που εμπλέκονται με τον τουρισμό, και φυσικά εκπρόσωποι από την διαφημιστική εταιρεία McCann Erickson που έχει αναλάβει το έργο.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με την προβολή διαφημιστικών σποτ για τα νησιά και την παρουσίαση μιας γενικής εικόνας του Τουριστικού Πόρταλ  athensattica.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: