Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Την κήρυξη 24ωρης απεργίας για σήμερα Πέμπτη (13/6) αποφάσισαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το αιφνίδιο κλείσιμο της ΕΡΤ

Την κήρυξη 24ωρης απεργίας για σήμερα Πέμπτη (13/6) αποφάσισαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το αιφνίδιο κλείσιμο της ΕΡΤ με συγκέντρωση στις 11 πμ στο κτήριο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή.
Ως προς τις συγκοινωνίε(13/6) ακινητοποιημένα θα είναι λεωφορεία, τρόλεϊ και τα τρένα του ΟΣΕ και δεν θα εκτελούνται και τα δρομολόγια του μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο. Οι μετακινήσεις στο λεκανοπέδιο θα γίνονται μετά τις 9 πμ μόνο με τρένα (ΗΣΑΠ) και μετρό, καθότι οι εργαζόμενοι στο μετρό είναι επιστρατευμένοι.
Επίσης, οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας θα συμμετάσχουν στην κινητοποίηση με δίωρη στάση εργασίας από τις 15:00 έως τις 17:00.
Την συμπαράστασή του στους εργαζόμενους της ΕΡΤ εκφράζει και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα, όπως και οι γιατροί του ΕΣΥ, οι εργαζόμενοι στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες, η ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ, η ΟΜΕ-ΟΤΕ και οι τραπεζοϋπάλληλοι (ΟΤΟΕ) ενώ κάλεσμα συμμετοχής στις αυριανές κινητοποιήσεις απηύθυναν οι καθηγητές ΑΕΙ και ΤΕΙ (ΠΟΣΔΕΠ - ΟΣΕΠ-ΤΕΙ) και η Ένωση Ελλήνων Ερευνητών (EEE).
πηγή: Η ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: