Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΛΕΣΧΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΥΔΡΑΣ: Επιστολή προς μέλη & φίλους.

ΛΕΣΧΗ  ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ

ΣΧΟΛΗΣ  ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ  ΥΔΡΑΣ

(Της Αρχαιότερης-εν λειτουργία-Σχολής  Πλοιάρχων στον Κόσμο)


Ζαΐμη 19, 18538 Πειραιάς-Τηλ/Fax:210 4539497
                    E-mail: hydracaptainsclub@yahoo.gr
Αριθ. Πρωτ. Λ-1340                                                     
                                                                        3 Ιουλίου 2013
Αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη και φίλοι της Λέσχης,

Με την  πρόσφατη συμμετοχή μας στα φετινά «Μιαούλεια», που γιορτάστηκαν με μεγαλοπρέπεια την περασμένη εβδομάδα στην Ύδρα, φτάσαμε στο τέλος της τρέχουσας ετήσιας περιόδου λειτουργίας της Λέσχης μας. Σημειωτέον ότι στο περιθώριο των εορταστικών εκδηλώσεων στην Ύδρα,  ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Θανάσης Ζεύκης και ο προηγούμενος Πρόεδρος Βαγγέλης Τσιγκάρης είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συζητήσουν το θέμα της φημολογούμενης διακοπής λειτουργίας της Σχολής Πλοιάρχων (Ακαδημίας Ε. Ν.) Ύδρας με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεόδωρο Δρίτσα, ο οποίος συμφώνησε με την πάγια θέση μας να συνεχίσει να λειτουργεί η Σχολή στον ιστορικό χώρο της Ύδρας μέσα σε πλαίσια αναβαθμισμένης δημόσιας ναυτικής εκπαίδευσης και υποσχέθηκε να είναι αρωγός στις προσπάθειές μας προς την κατεύθυνση αυτή. Επισημαίνουμε πάντως, ότι από πλευράς Πολιτείας η κατάσταση παραμένει αδιευκρίνιστη, με αβέβαιη και μη προβλέψιμη, μέχρι την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής περιόδου, εξέλιξη, γι αυτό και συνιστούμε σε όλους ετοιμότητα και επαγρύπνηση προκειμένου να μη βρεθούμε απροετοίμαστοι στην αντιμετώπιση των …χειρότερων.

Με την  ευκαιρία αυτή ανακοινώνουμε ότι:
1.- Η Γραμματεία  της Λέσχης θα παραμείνει κλειστή   από 22 Ιουλίου μέχρι 23 Αυγούστου  2013 λόγω της θερινής άδειας  της ειδικής γραμματέως. Σε περίπτωση  ανάγκης ή έκτακτου συμβάντος  κατά το χρονικό αυτό διάστημα, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τον Πρόεδρο στους αριθ. τηλεφώνων 210 7625 469 και 694 6508 240.
2.- Η πρώτη  συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου  μετά τις θερινές διακοπές  θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 7.00 μ.μ. στο εντευκτήριο της Λέσχης.
3.- Το εντευκτήριο/εστιατόριο  της Λέσχης θα επαναλειτουργήσει  το μεσημέρι της Πέμπτης, 12 Σεπτεμβρίου  2013.
4.- Η ετήσια  επίσκεψη-προσκύνημα των μελών  και φίλων της Λέσχης στην  Σχολή και την Ύδρα θα πραγματοποιηθεί  το Σαββατοκύριακο, 12 και 13 Οκτωβρίου 2013. 

Καλό καλοκαίρι  και υγεία σε όλους!!!
                                     
                                     Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου
                                
                             Αθανάσιος Ζεύκης           Δημήτριος Παπαχαρίσης
                                   Πρόεδρος                          Γεν. Γραμματέας                  

Δεν υπάρχουν σχόλια: