Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Άρση της αργίας Αναστόπουλου

anastopouloskπηγή: Φωνή της Ύδρας

Σε άρση της θέσης σε αργία του Δημοτικού Συμβούλου Κώστα Αναστόπουλου προχώρησε ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Δημήτριος Καλογερόπουλος με απόφασή του στις 25 Ιουλίου 2013, βασισμένος στην απόφαση αριθμ. 464/17-7-2013 του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά.
Από την εν λόγω απόφαση του Δικαστηρίου προκύπτει ότι ο Αναστόπουλος Κων/νος κηρύσσεται ΑΘΩΟΣ για την πράξη της απιστίας κατ' εξακολούθηση, ενώ ΠΑΥΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ, για την πράξη ψευδούς βεβαίωσης κατά συρροή (μετά από ορθό νομικό χαρακτηρισμό της πράξης αυτής σε πλημμέλημα).

Μετά από την απόφαση αυτή και την άρση της αργίας που είχε επιβληθεί στις 17-11-2011, είχαμε την επιστροφή του Κώστα Αναστόπουλου ως επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κατά τη 10η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιουλίου 2013. Ενώ παράλληλα προ διετίας είχαν γίνει ενέργειες του Κώστα Αναστόπουλου προς το Β΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά για ηθική βλάβη και δυσφήμηση κατά του ατόμου του από τον Δήμαρχο Ύδρας Άγγελο Κοτρώνη, όπου στον τελευταίο επεβλήθη αντίστοιχη ποινή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: