Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Τι μας ετοιμάζει η Θεατρική Ομάδα;

πηγή: ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ

Μας είχαν συνηθίσει σε όμορφες και πετυχημένες θεατρικές παραστάσεις και μας είχαν ήδη λείψει. Ο λόγος για τη Θεατρική Ομάδα του Δήμου Ύδρας που ετοιμάζει την ξεκαρδιστική κωμωδία «Η γυναίκα μου φάντασμα» του Noel Coward σε σκηνοθεσία της Βούλας Λιόλιου - Βούλγαρη. Τη μουσική επιμέλεια του έργου έχει η Χρύσα Σκάγκου. Οι πρόβες έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό. Τους ρόλους μοιράζονται με σειρά εμφάνισης οι: Αναστασία Καρανδινού, Θωμαΐς Κατραμπαδάκη, Ηλίας Ξύγγος, Μαρία Κοτσομύτη, Νίκος Παπαδάκης, Αναστασία Κρέμου, Σάσα Τσολιά.
Για την ιστορία να πούμε ότι το έργο στο παρελθόν είχε ανέβει σε σκηνοθεσία Γιώργου Μεσσάλα με τους ηθοποιούς: Πίτσα Μπουρνόζου, Μαρία Κωνσταντάρου, Σταύρο Ξενίδη, Νίκο Γαλανό, Σοφία Κακαρελίδου, Καίτη Λαμπροπούλου, Τζένη Ρουσσέα.
Η πλοκή του έργου είναι απρόσμενη και ανατρεπτική και οι εξελίξεις ξεκαρδιστικές.
Πέρα από τη διασκεδαστική παράσταση που ετοιμάζει η Θεατρική Ομάδα Ύδρας, όπως μας ενημέρωσε η Βούλα Λιόλιου-Βούλγαρη, σχεδιάζει για τις Απόκριες ένα μουσικοχορευτικό δρώμενο με παιδιά και εφήβους από 8 έως 16 ετών. Οι πρόβες ξεκίνησαν αυτές τις μέρες. Σ΄αυτό το δρώμενο παιδιά και νέοι θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν ζωντανά, δημιουργώντας ένα χαρούμενο αποκριάτικο κλίμα. Περιμένοντας με ενδιαφέρον τις παραστάσεις ευχόμαστε καλή επιτυχία στη Θεατρική Ομάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: