Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ψηφίστηκε η τροπολογία για τις ημερομηνίες των εκλογών του Μαΐου

πηγή: left.gr

Η κυβερνητική πλειοψηφία ΝΔ – ΠΑΣΟΚ (πλην του Γιώργου Ντόλιου που διαφώνησε) ψήφισε να διεξαχθούν οι ευρωεκλογές την δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, δηλαδή στις 25 Μαΐου, συνεχίζοντας τις επινοήσεις της τελευταίας στιγμής μήπως η κυβέρνηση αποφύγει την εκλογική ήττα.
"Κάνετε μία μεγάλη απόπειρα νόθευσης των εκλογών. Αυτά που κάνετε αγγίζουν τα όρια της εκλογικής νοθείας", τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και πρόσθεσε: "νομίζετε ότι με τεχνάσματα, με μεθοδεύσεις, με κόλπα, θα επηρεάσετε το φρόνημα και τη βούληση του κόσμου. Δεν θα γλιτώσετε. Δεν γλιτώνετε έτσι. Καμμία κυβέρνηση δεν γλιτώνει έτσι. Οι εκλογές κερδίζονται με ψήφους. Αυτό σας λείπει. Οι ψήφοι σας λείπουν. Δεν είναι το θέμα οι ημερομηνίες".

Παράλληλα, έκανε λόγο για πανικό και αδιέξοδο των δύο κυβερνητικών εταίρων, που προσπαθούν «να δημιουργήσουν τεχνητή εντύπωση μπροστά στη μεγάλη εκλογική συντριβή και κατάρρευσή τους, που βλέπουν ότι έρχεται τη δεύτερη Κυριακή».

Με την διεξαγωγή των ευρωεκλογών την δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών διαφώνησε ο πρ. υφυπουργός Εσωτερικών Γ. Ντόλιος. "Δημιουργούνται υπόνοιες", τόνισε.
- See more at: http://left.gr/news/psifistike-i-tropologia-gia-tis-imerominies-ton-eklogon-toy-maioy#sthash.yBUpTC5q.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: