Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΥΔΡΑΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Ο Δήμος ξεπλήρωσε παλιές οφειλές, ύψους 1,4 εκ. ευρώ»




Μια από τις βασικές προτεραιότητες που θέσαμε, από την πρώτη στιγμή που οι συμπολίτες μας, μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, ήταν εκτός των πολλών άλλων, το νοικοκύρεμα της διαχείρισης και των οικονομικών του Δήμου μας.
Στον απολογισμό που παρουσιάσαμε πρόσφατα, καταγράψαμε τα συγκεκριμένα και σημαντικά βήματα που έγιναν προς αυτή την κατεύθυνση με απτά και θετικά αποτελέσματα για τους πολίτες της Ύδρας.
Καταφέραμε το ακατόρθωτο. Για πρώτη φορά ο Δήμος μας το 2014, κατέθεσε ισοσκελισμένο προϋπολογισμό, με μηδενικό χρέος. Και αυτό σε μια τόσο κακή για την χώρα μας οικονομική συγκυρία.
Πλέον μπορούμε να σταθούμε σε ένα ακόμα εξαιρετικά σημαντικό και πρωτόγνωρο για το νησί μας επίτευγμα. Πιστοί σε όσα υποσχεθήκαμε στους συμπολίτες μας, με σύνθημα και στόχο τη διαφάνεια και την αξιοπιστία, κατορθώσαμε να αποπληρώσουμε «μία προς μία», τις περισσότερες από τις οφειλές  τις οποίες παραλάβαμε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.
Την Παρασκευή 21 Μαρτίου πιστώθηκε στους τραπεζικούς λογαριασμούς  περισσότερων από 100 Υδραίων και μη προμηθευτών, οι οποίοι παρέμεναν απλήρωτοι επί σειρά ετών, χρηματικό ποσό ύψους 1,4 εκατομμυρίου ευρώ, ενώ έπεται και συνέχεια!
Ήταν ο επίλογος μιας μακράς και δύσκολης διαδικασίας, που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2012, για να ολοκληρωθεί τελικά  τον Μάρτιο του 2014.
Είμαστε υπερήφανοι, καθώς δουλέψαμε σκληρά, για να καταφέρουμε να φτάσουμε στο σημείο, ο Δήμος Ύδρας να επιχορηγείται, σε μια δύσκολη και σύνθετη συγκυρία.
Εμείς συνεχίζουμε……
Η Ύδρα μας αλλάζει, με πράξεις που βιώνουν οι Συμπολίτες μας στην καθημερινότητά τους.


Από το Γραφείο Τύπου
Σχετικές Συνδέσεις:
» ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ 2011-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: