Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ : 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΕΙΑ στις 9 ΑΠΡΙΛΗ

πηγή: left.gr

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν κηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία για τηνΤετάρτη 9 Απριλίου. Συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11.00 το πρωί. Ξεχωριστό συλλαλητήριο διοργανώνει το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια. Σε προσυγκέντρωση στα Χαυτεία  στις 10:30 καλεί η Μαχητική Εργατοϋπαλληλική Ταξική Ανατροπή (Μ.Ε.Τ.Α): «Ανεργία, επισφάλεια, διαθεσιμότητας, εργασιακός μεσαίωνας... Παίρνουμε τα μέτρα μας, τους ανατρέπουμε! Καλούμε τους εργαζόμενους και τους άνεργους στη συγκένβτρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος και στην προσυγκέντρωση του Μ.Ε.Τ.Α στα Χαυτεία στις 10:30».

Ποιοι συμμετέχουν στην απεργία:

Δάσκαλοι και καθηγητές, εργαζόμενοι σε τράπεζες - εφορίες - πολεοδομίες, εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση  καθώς και όλα τα συνδικάτα του ιδιωτικού τομέα έχουν δηλώσει συμμετοχή στην γενική απεργία της ερχόμενης Τετάρτης. Τα δημόσια νοσοκομεία θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας καθώς γιατροί,νοσηλευτές και διοικητικοί εργαζόμενοι συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία.
Στην απεργία θα συμμετέχουν και τα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής και άρα οι πολίτες θα εξυπηρετηθούν από τα εφημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία.  Οι εργαζόμενοι στα λιμάνια όλης της χώρας έχουν κηρύξει απεργία και για αύριο Τρίτη 8 Απριλίου. Αυριο, Τρίτη απεργούν οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί σε εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: