Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα αγωνίσματα του Hydra’s trail event




πηγή: ΥΔΡΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα αγωνίσματα του Hydra’s trail event που πραγματοποιήθηκαν με την διοργάνωση του Δήμου Ύδρας στις 5-6 Απριλίου 2014 στο νησί μας.
Την Κυριακή  6 Απριλίου 2014, ο τελευταίος αγώνας ήταν το Eros Mountain Trail, μια μεγάλη διαδρομή πάνω από 25 χιλιόμετρα που διέτρεχε ένα μεγάλο μέρος ορεινού αλλά παραθαλάσσιου τμήματος του νησιού με τους αθλητές να τον διατρέχουν και να απολαμβάνουν την διαδρομή. Την προηγούμενη μέρα είχε πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας downhill στην Ελλάδα.
Μετά το πέρας των αγώνων και λίγο πριν την απονομή των κυπέλων στους νικητές ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Άγγελος Κοτρώνης –που είναι ένθερμος υποστηρικτής των αγώνων - ευχαρίστησε, το Κουλούρειο Νοσοκομείο Ύδρας, τον διευθυντή του και και το Ιατρικό προσωπικό, την εταιρία Ιντεραμέρικαν, τις Αστυνομικές, Λιμενικές Αρχές, την χρυσή χορηγό των αγώνων κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, τις εταιρίες αλλά και τους ιδιώτες υποστηρικτές των αγώνων,  την Έλενα Βότση για τον σχεδιασμό των πρωτότυπων και πανέμορφων μεταλλίων, την Οργανωτική Επιτροπή με τους εθελοντές και τους αθλητές που πήραν μέρος στους αγώνες.

Στην συνέχεια βραβεύτηκαν από τον  Δήμαρχο Ύδρας κ. Άγγελο Κοτρώνη με τιμητικές πλακέτες οι Υδραίοι βετεράνοι αθλητές μεγάλων αποστάσεων κκ Π. Σκουλής και Π. Χαραμής, ακολούθησε η βράβευση της  κ. Ιωάννας Παπαδοπούλου που ήταν και η Χρυσή Χορηγός του Hydras trail event, της κ. Έλενας Βότση που σχεδίασε τα πανέμορφα μετάλλια των αγώνων και στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι αθλητές που πήραν μέρος στα αγωνίσματα Ορεινού τρεξίματος της Ύδρας.
Η εκδήλωση τελείωσε με την δήλωση του Δημάρχου Ύδρας ότι οι αγώνες θα συνεχιστούν και θα καθιερωθούν για το νησί μας.
ΥΓ Εδώ θα πρέπει να τονιστεί η καθοριστική  συμβολή του Δήμου Ύδρας, της Οργανωτικής επιτροπής και των Εθελοντών του Hydra’s trail event που με τις προσπάθειες τους βοήθησαν πάνω και πέρα από τις δυνάμεις τους για να έχουν επιτυχία οι αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: