Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

7η Εθελοντική Αιμοδοσία Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΥΔΡΑΣ

Ύδρα, 16 Ιουνίου 2014


Αγαπητέ φίλε Αιμοδότη

Αισθανόμαστε την ανάγκη να σε ευχαριστήσουμε θερμά για την πολύτιμη προσφορά σου στην ύψιστη ανθρωπιστική πράξη της αιμοδοσίας, που διοργανώνει ο Δήμος μας από τον Ιούλιο του 2011.

Σε προσκαλούμε στην 7η Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας-Πειραιά « Άγιος Παντελεήμων» το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 από τις 9.00-12.30 και από τις 17.00-20.30, στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Κουλούρειου Νοσοκομείου «Παναγία Φανερωμένη».

Επίσης, σου γνωρίζουμε ότι οι εθελοντές αιμοδότες που δεν μπορούν να προσέλθουν στο Κουλούρειο Νοσοκομείο την συγκεκριμένη ημερομηνία μπορούν να απευθυνθούν για να δώσουν αίμα για την «Εθελοντική Αιμοδοσία» του Δήμου Ύδρας στο Κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας-Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων» ή σε οποιοδήποτε άλλο Νοσοκομείο.
Η «Εθελοντική Αιμοδοσία» του Δήμου Ύδρας θα είναι πάντα δίπλα σου για να καλύψει τυχόν δικές σου ανάγκες ή των οικείων σου.
Παρακαλούμε να ενημερώσεις και το περιβάλλον σου, ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των εθελοντών αιμοδοτών με σκοπό την αυτάρκεια του Δήμου μας σε αίμα καθώς και την αμεσότερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας σε κρίσιμες για την υγεία τους στιγμές.

Από το Δήμο

Δεν υπάρχουν σχόλια: