Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΥΔΡΑΣ

Αύγουστος, 2014

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ


Φίλες και φίλοι, συνδημότες,

Το έργο το έχουμε ξαναδεί, τότε που το ΣτΕ έχρισε νόμιμο δήμαρχο τον κ. Αναστόπουλο με σχετική απόφασή του και δημοτικό σύμβουλο, μεταξύ άλλων, τον κ. Γ. Κουκουδάκη.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣΥΝΗΣ.
Η Δικαστική διαδικασία για το αποτέλεσμα των εκλογών δεν πρέπει να αμαυρώσει το όνειρο του Υδραϊκού λαού, για καθαρό, φθηνό και άφθονο νερό, που θα έρθει σε λίγες μέρες  σε όλα τα σπίτια και τους κήπους της Ύδρας. Το έργο της αφαλάτωσης, αναλογικά βέβαια, ανήκει σε όλο το δημοτικό συμβούλιο.
Η ενότητα, η ομαδική δουλειά, η ουσιαστική συμμετοχή της αντιπολίτευσης στη λύση αυτού του προβλήματος, που για μας προϋποθέτει και την ικανοποίηση των νομίμων ιδιοκτητών της περιοχής, απέδωσε καρπούς. Ας είναι καλά βέβαια και το ΕΣΠΑ.
Ο φθόνος, η μιζέρια, ο παραταξιακός φανατισμός δεν πρέπει να νοθεύσει τις ομαδικές επιτυχίες που έγιναν με την καθολική στήριξη όλου του λαού και των φίλων της Ύδρας και στα άλλα σημαντικά έργα, για τα οποία έχει εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση.
Παραδείγματος χάριν, τον ναύδετο στο Καμίνι, το ελικοδρόμιο, το κοινωνικό παντοπωλείο-γέννημα-θρέμμα της Παρατάξεώς μας-την αεροπορική μεταφορά ασθενούντων, το Μετόχι που βρίσκεται σε μια κρίσιμη φάση, που όπως έχουμε προτείνει θα συνδεθεί δυο φορές την ημέρα με το ΚΤΕΛ Κρανίδι-Πειραιά, και για το οποίο αγωνιζόμαστε όλοι μαζί χωρίς πρόσκαιρους συμβιβασμούς, αλλοιώσεις και ψηφοθηρικούς υπολογισμούς. Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τις αποφάσεις των αρμοδίων αρχών για τους  θεοφύλακτους  οικισμούς της Ύδρας, το ενάλιο και χερσαίο φυσικό περιβάλλον της από ασχήμιες και αυθαιρεσίες που προσβάλλουν τον Υδραϊκό λαό και την υδραϊκή γη από κάθε λογής σφετεριστές.
Κύριε Κουκουδάκη, δεν είναι μικρή πατρίδα η Ύδρα, όπως δηλώσατε στην ανακοίνωσή σας. Είναι ο τόπος, χάρις στον οποίον απελευθερώθηκε η χώρα από τον μουσουλμανικό ζυγό. Είναι η μεγάλη μας πατρίδα, που θυσίασε τα παιδιά της για την ελευθερία, τον αρχαίο και σύγχρονο πολιτισμό της. Είναι ο τόπος που γέννησε τον πρώτο πρόεδρο της Αβασίλευτης Δημοκρατίας, ο τόπος με τους πεντακόσιους νεκρούς συντροφοναύτες στον αγώνα για την Παλιγγενεσία και τους ναυμάχους που δόξασαν την υδραϊκή ψυχή. Γι’ αυτό, η Ύδρα ανήκει σε όποιον πιστεύει στην ελευθερία, στη δημοκρατία, στην κοινωνική δικαιοσύνη.  Όλοι μαζί, λοιπόν, ενωμένοι και μετά την όποια απόφαση της Δικαιοσύνης για το αποτέλεσμα των εκλογών.

Για τη Δημοτική Παράταξη ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΥΔΡΑΣ
Ο γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και για την επόμενη πενταετία
Μανόλης Τσακίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: