Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΥΔΡΑΣ (Κ.Ε.Δ.Υ.) : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

xatziperos-koykoydakis 
Διήμερη επίσκεψη στην Ύδρα στις 14-15 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος
.
Στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψης στις 14 Νομεβρίου 2014, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Κουκουδάκη, τον Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Μπελεγρή και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ιωάννη Κόκκο επισκέφθηκε την Αφαλάτωση, το Γήπεδο, το χώρο του Βιολογικού Καθαρισμού, το χώρο Απόθεσης Απορριμμάτων και το λιμάνι του Καμινιού.
Το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014, ο κ. Χατζηπέρος πήρε μέρος σε συνάντηση με τον Δήμαρχο, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, φορείς και κατοίκους του Νησιού η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ύδρας.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν η τουριστική προβολή και ανάπτυξη του νησιού, το ναύδετο και η προσέλκυση κρουαζιερόπλοιων, το συγκοινωνιακό, το λιμάνι του Μετοχιού, ο βιολογικός καθαρισμός, η διαχείριση των απορριμμάτων και η κατασκευή βρεφονηπιακού σταθμού μέσω χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Στο τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος Ύδρας επέδωσε υπόμνημα στον Αντιπερειφερειάρχη , με το οποίο ζήτησε την συμπαράσταση της Περιφέρειας για την υλοποίηση 14 συνολικά έργων στην Ύδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: