Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Πανελλαδική κινητοποίηση ενάντια στο ξεπούλημα των λιμανιών την Πέμπτη

πηγή: left.gr

Με 24ωρη απεργία και συγκέντρωση στη πλατεία Κλαυθμώνος στις 12.00 απαντούν αύριο Πέμπτη οι λιμενεργάτες ενάντια στο ξεπούλημα του ΟΛΠ και του ΟΛΘ.
Στις 11 Νοεμβρίου στη γενική συνέλευση του ΟΛΠ αναμένεται να επικυρωθεί ο λεγόμενος φιλικός διακανονισμός μεταξύ του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά και της COSCO.


Η ομοσπονδία υπαλλήλων λιμανιών Ελλάδας και οι ενώσεις λιμενεργατών πραγματοποιούν 24ωρη απεργία ζητώντας να σταματήσουν όλες οι διαδικασίες εκποίησης των ΟΛΠ και ΟΛΘ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Η Παμπειραϊκή Επιτροπή κατά της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ καλεί όλους τους μαζικούς κοινωνικούς φορείς της πόλης και τις τοπικές αυτοδιοικητικές αρχές στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση που οργανώνεται αύριο 6/11/2014 στην πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα στις 12.00 το μεσημέρι  από την ΟΜΥΛΕ και την Ένωση Λιμενεργατών στα πλαίσια της 24ωρης πανλιμενικής απεργίας. Θα ακολουθήσει πορεία στο Υπουργείο Οικονομικών (πλατεία Συντάγματος).
Συνεχίζουμε, εντείνουμε και κλιμακώνουμε τους αγώνες μας για να αποτρέψουμε την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ που προωθεί η δικομματική κυβέρνηση Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ.
Με την συμμετοχή μας στους αγώνες και στην αυριανή συγκέντρωση να διατρανώσουμε την θέλησή μας για να μην περάσουν οι καταστροφικές κυβερνητικές πολιτικές που θα οδηγήσουν το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας μας στα χέρια πολυεθνικών ομίλων.
Παλεύουμε και διεκδικούμε ένα δημόσιο λιμάνι που θα εξυπηρετεί την ανάπτυξη και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας μας,  που θα είναι ανοικτό και φιλικό στην τοπική κοινωνία, θα διασφαλίζει το δημόσιο συμφέρον, τα δικαιώματα των εργαζομένων, την πρόσβαση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, την παραπέρα ενίσχυση της απασχόλησης.

ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 6/11/2014 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΜΠΕΙΡΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: