Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΥΔΡΑΣ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ – ΟΜΟΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΥΔΡΑΣ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ – ΟΜΟΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΡΑΣΜΟΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014 ακι ώρα 19.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικών Συμβουλίων του Δήμου Ύδρας η προγραμματισμένη  από τον Δήμο Ύδρας -ανοικτή για το κοινό συζήτηση-  για την διαμόρφωση πρότασης των ορίων του οικισμού της Ύδρας.
Έτσι, με την προεδρία του Δημάρχου Ύδρας κ. Γεώργιου Κουκουδάκη  ο οποίος προήδρευσε  στην συνεδρίαση  των ειδικών επί θεμάτων πολεοδομικού σχεδιασμού (Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς, Τοπογράφο), αλλά και δημοτικούς σύμβουλους, για να συγκροτήσουν και να διαμορφώσουν  πρόταση για τα όρια του οικισμού της πόλης της Ύδρας.
Η συνεδρίαση ήταν σε συναινετικό και συνενωτικό κλίμα και ο Δήμαρχος κ. Γ. Κουκουδάκης έφερε σε συγκερασμό τις απόψεις των παριστάμενων στην συνεδρίαση με στόχο την κοινή πρόταση για τα όρια του οικισμού της πόλης.
Η πρόταση αυτή πρόκειται να κατατεθεί  σε προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο προς ψήφιση και κατόπιν στα αρμόδια όργανα της Πολιτείας ώστε να αποκτήσει η πόλη της Ύδρας μόνιμο πολεοδομικό σχέδιο που θα καθορίζονται με ακρίβεια τα όρια του οικισμού.  
Στην συνεδρίαση και την συζήτηση πήραν μέρος ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Αρχιτέκτονες, Πολιτικοί Μηχανικοί κ. Τσιγκούνης, κ. Ντούσκος, κ Τσιτσινάκη, ο Τοπογράφος κ. Φράγκος, όπως και πρώην Δήμαρχος κ. Αναστόπουλος.
Παρέμβαση με ερωτήσεις από το ακροατήριο έκαναν οι πολίτες κατά την διάρκεια της συνεδρίασης -που παρακολουθούσαν- επάνω σε σχετικά θέματα.

πηγή: hydranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: