Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε τα οριστικά αποτελέσματα του μεγάλου διαγωνισμού για την πρόσληψη προσωπικού στους δήμους

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ  

 Mε την ολοκλήρωση του διαγωνισμού 3Κ/2018 και την ανακοίνωση από το ΑΣΕΠ (http://www.asep.gr/) των οριστικών αποτελεσμάτων με τους επιτυχόντες, επισφραγίζεται με επιτυχία μια μεγάλη προσπάθεια της Κυβέρνησης για τη στελέχωση των κρίσιμων υπηρεσιών καθαριότητας και ύδρευσης των Δήμων όλης της χώρας και τα νομικά πρόσωπα αυτών, με περισσότερους από οκτώ χιλιάδες εργαζόμενους μόνιμης και σταθερής απασχόλησης και μπαίνει τέλος στο απαράδεκτο καθεστώς ανακύκλωσης και ομηρείας χιλιάδων συμβασιούχων.
Ταυτόχρονα, ολοκληρώνεται η διαδικασία επαναφοράς των πρώην δημοτικών αστυνομικών που υπηρετούν σε Σωφρονιστικά Καταστήματα σε θέσεις της Δημοτικής Αστυνομίας που είχαν καταργηθεί με την πρόβλεψη εξαίρεσης από την αναστολή των υπηρεσιακών μεταβολών της προεκλογικής περιόδου.

Α.Χαρίτσης: Η θητεία μου στο Υπουργείο κλείνει με το καλύτερο νέο που θα μπορούσα να περιμένω!

"Μια μεγάλη προσπάθεια της Κυβέρνησής μας ολοκληρώνεται σήμερα. Το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε τα οριστικά αποτελέσματα του μεγάλου διαγωνισμού για την πρόσληψη προσωπικού στους δήμους...
Οι κρίσιμες υπηρεσίες καθαριότητας και ύδρευσης των δήμων όλης της χώρας θα στελεχωθούν με περισσότερους από οκτώ χιλιάδες εργαζόμενους μόνιμης και σταθερής απασχόλησης, βάζοντας τέλος στο απαράδεκτο καθεστώς ανακύκλωσης και ομηρείας χιλιάδων συμβασιούχων. Αυτό για το οποίο δουλέψαμε σκληρά τα δύο προηγούμενα χρόνια στο Υπουργείο Εσωτερικών ολοκληρώνεται με επιτυχία. Η θητεία μου στο Υπουργείο κλείνει με το καλύτερο νέο που θα μπορούσα να περιμένω! Συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους επιτυχόντες."

Δεν υπάρχουν σχόλια: