Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Δήμος Ύδρας: Κατάθεση προτάσεων που αφορούν την υγεία των πολιτών σχετικά με τον κορωνοϊό από την αντιπολίτευση.


ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Κατάθεση προτάσεων από τον δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Μαρκαντώνη.

Κύριε Δήμαρχε,
Εν όψει της μερικής άρσης των μέτρων και της σχετικής επιστροφής στην κανονικότητα επιβάλλεται, θεωρώ , να γίνουν αρχικά κάποια πράγματα που αφορούν την υγεία των πολιτών σχετικά με τον κορωνοϊό.
Κάποια από τα μέτρα που είναι απαραίτητο να παρθούν είναι :
Απολύμανση μέσα και έξω από τα σχολεία , τις εκκλησίες , τα μουσεία , τα κτήρια του Δήμου ,η σχολή πλοιάρχων , το Λιμεναρχείο, το Αστυνομικό τμήμα , οι τράπεζες , το ταχυδρομείο και βέβαια το νοσοκομείο.
Είναι πολύ σημαντικό να απολυμαίνονται όλοι οι δημόσιοι χώροι.
Επίσης οι δρόμοι πρέπει να πλυθούν και οι κάδοι απορριμμάτων να πλένονται δυο φορές την εβδομάδα τουλάχιστον.
Σε όλους τους πολυσύχναστους χώρους να υπάρχουν αντισηπτικά και αν υπάρχει δυνατότητα να μοιραστούν δωρεάν μάσκες στους πολίτες και τους επισκέπτες του νησιού.
Κύριε Δήμαρχε,
οι πολίτες και οι επισκέπτες του νησιού μας πρέπει να νιώθουν ασφάλεια και αυτό είναι στο δικό μας χέρι να το εξασφαλίσουμε.
Είμαι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε βοήθεια.


ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ


Kαταθέσαμε σήμερα στη Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Υδρας επιστολή για συζήτηση και λήψη αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την Πρόταση μας για Μέτρα Ανακούφισης των Δημοτών και των Επιχειρήσεων. Στην Επιστολή μας ζητάμε από τούς Συνάδελφους να την στηρίξουν, να την τροποποιήσουν και να την διορθώσουν προς τα βέλτιστα προς όφελος της κοινωνίας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: