Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ A.F.D

Μήπως αυτή η ανακοίνωση της εταιρίας είναι μια καλή δικαιολογία για να σταματήσουν τελείως τα δρομολόγια τώρα που έρχεται ο χειμώνας ?





ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ A.F.D
στην Ύδρα :

Σαν αντιπρόσωποι της A.F.D στο νησί και επειδή 40 τα χρόνια που ασχολούμεθα με τα κοινά και στην ναυτιλία δεν επιτρέψαμε πότε τέτοια σχόλια.
Παρακαλούμε αναρτήσατε το σχόλιο μας .

Αρχή Το πλοίο "ΑΘΗΝΑ" την  26/9/2010 και κατά τους χειρισμούς απόπλου του από το λιμένα Αγγιστρίου απέναντι από την Αίγινα,  βρήκε στα άβαθη του λιμένα με αποτέλεσμα την στρέβλωση των αξόνων και του πηδαλίου  του , ζημία που η κοινοπραξία των υδροπτερύγων προσπαθεί να κοστολογήσει και να αποκαταστήσει.
Όλα τα άλλα είναι λόγια της καφετέριας και των κακόβουλων εχθρών του επιβατικού κοινού , που προσφέρουν υπηρεσίες επ αμοιβή ή από αφέλεια σε μονοπωλιακές παγιωμένες καταστάσεις που εκτός από τους επιβάτες καταναλωτές , βλάπτουν και την Ύδρα.
Ευχαριστώ πολύ.

3 σχόλια:

Σωτήρης Σαΐτης είπε...

Φίλε μου,
Δεν είναι δικαιολογία. Είναι η σκληρή πραγματικότητα! Δεν θέλουμε άλλο πλοίο εκτός "μονοπωλίου".
ΕΣΥ, ταξίδεψες ποτέ σου για να δεις πόσους 7, 12, ή και 5 επιβάτες είχε σε κάθε δρομολόγιο; Από πού να βγάλει τα πετρέλαια και τους μισθούς; Μπήκε μερικές δεκάδες χιλιάδες "μέσα" και τέλειωσε. Εμείς θα μαζευτούμε σε καμιά συνέλευση και θα ζητάμε καράβι για να μας κουβαλάει τα κρέατα και τα ψάρια...
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

polites είπε...

Νομίζω πως δεν είναι το πρόβλημα αν εγώ η κάποιος άλλος Υδραίος ταξίδεψε με τα ταχύπλοα της συγκεκριμένης εταιρίας. Το πρόβλημα για την Ύδρα και για όλους μας είναι αν η Ύδρα θα έχει αξιόπλοα , με φτηνό ναύλο και γρήγορα πλοία χειμώνα -καλοκαίρι και σ' αυτό το πρόβλημα την ευθύνη την έχει η εκάστοτε κυβέρνηση ...αυτά ..

polites είπε...

δεν έχουμε κανένα λόγο να μην πιστέψουμε αυτά που μας λέει ο εκπρόσωπος της εταιρίας ...
Ελπίζουμε σύντομα η βλάβη να αποκατασταθεί και να την ξαναδούμε να κάνει δρομολόγια...