Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Ιστορικό Αρχείο - Μουσείο Ύδρας : 30 Ιουλίου 2011 Ελένη Πέτα-Παναγιώτης Μάργαρης




Το Ιστορικό Αρχείο - Μουσείο Ύδρας θα παρουσιάσει στις 30 Ιουλίου 2011, ημέρα Σάββατο και ώρα 9:30 μμ. την μουσική συναυλία"Duende" με τους εξαίρετους καλλιτέχνες Ελένη Πέτα (τραγούδι) και Παναγιώτη Μάργαρη (κιθάρα).
Το Duende έχει να κάνει με το συναίσθημα, το πάθος, την ανείπωτη συγκίνηση που μπορεί να προξενήσει μία καλλιτεχνική έκφραση στο χορό, τη μουσική, το τραγούδι.

Συγκίνηση και ατμόσφαιρα μυσταγωγίας προκαλούν μέσα από το Duende η Ελένη Πέτα και ο Παναγιώτης Μάργαρης, επιλέγοντας να ερμηνεύσουν μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια του παγκόσμιου ρεπερτορίου. Τραγούδια των Madredeus, Joan Baez, Astor Piazzolla, The Police, Amalia Rodrigues, The Kinks, Ishtar, Christophe συναντούν διαχρονικά κομμάτια της Ελληνικής τραγουδοποιίας, από την προσωπική δισκογραφία της Ελένης αλλά και Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Χατζιδάκι, Θάνο Μικρούτσικο.

Ευκαιρία λοιπόν για ένα ταξιδάκι στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού και στο Ιστορικό Αρχείο - Μουσείο Ύδρας όπου απολαμβάνουμε πάντοτε μοναδικές, ποιοτικές βραδιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: