Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΥΔΡΑΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 13ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

 
Ύδρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

«Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΔΡΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Λ. ΚΟΤΡΩΝΗΣ
ΚΗΡΥΞΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ»


13ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣΓια 13η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε στην  Ύδρα από 1 έως 3 Σεπτεμβρίου 2011, το Συνέδριο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), στο οποίο συμμετείχε μεγάλος αριθμός εκπροσώπων της διεθνούς ασφαλιστικής και αντασφαλιστικής αγοράς.
Το Συνέδριο της Ύδρας αποτελεί πλέον ένα συνέδριο θεσμό για τον ασφαλιστικό και αντασφαλιστικό κόσμο και κάθε χρόνο συγκεντρώνει πλήθος συμμετεχόντων από πολλές ευρωπαϊκές και άλλες χώρες.
Την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου κήρυξε ο Δήμαρχος ΄Υδρας ΄Αγγελος Κοτρώνης,     ο οποίο ς αφού καλωσόρισε τους συνέδρους και τους ευχήθηκε καλή διαμονή στο νησί, επισήμανε ότι η επιλογή της ΄Υδρας για τη διεξαγωγή του Συνεδρίου δεν είναι τυχαία, καθώς -αν και πολλοί τόποι και πολλά νησιά στη χώρα μας είναι πανέμορφα-  τόπο τόσο ευλογημένο και ιδιαίτερο όπως είναι η Ύδρα, σπάνια συναντάει πια κανείς.
Επιπλέον μεταξύ άλλων, εξήγησε στους συνέδρους ότι όλοι οι Υδραίοι με πολλές προσωπικές και οικονομικές θυσίες, κατάφεραν να διατηρήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την σπουδαία κληρονομιά που άφησαν ως «παρακαταθήκη» οι ένδοξοι πρόγονοί μας και ότι τίποτα δεν άλλαξε στο νησί μας. Τόνισε επίσης πως ό,τι νέο χτίζεται, ελέγχεται αυστηρά και όλα πάντα προσαρμόζονται στα υπάρχοντα αρχιτεκτονικά πρότυπα.
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Ύδρας απένειμε το Μετάλλιο του Ανδρέα Μιαούλη -σε ένδειξη μεγάλης τιμής και πολλών ευχαριστιών- στον Φίλο της ΄Υδρας Γεώργιο Κώτσαλο, Πρόεδρο της ΄Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος.
Τέλος, ευχήθηκε στους συνέδρους να έρθουν σύντομα και πάλι στο νησί μας και τους ζήτησε να γίνουν κήρυκες στις πατρίδες τους, της ομορφιάς της Ύδρας.

Από το Δήμο                

Δεν υπάρχουν σχόλια: