Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΥΔΡΑΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ύδρα, 28 Φεβρουαρίου 2012

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο   Μ Η Ν Υ Μ Α

Αγαπημένοι μας Συμπατριώτες, Συμπατριώτισσες και Φίλοι,

Θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες επιθυμούμε να απευθύνουμε σε όλους τους  Υδραίους, Φιλυδραίους, αλλά και επισκέπτες του νησιού μας, για την πρόθυμη και ξεχωριστή συμμετοχή τους, στο παραδοσιακό Υδραίικο Καρναβάλι μας. Το κέφι και η καλή διάθεση όλων, σε συνδυασμό με τον αυθορμητισμό και τη ζωντάνια της νεολαίας μας, συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί φέτος ένα ιδιαίτερο, πρωτότυπο και επιτυχημένο από κάθε άποψη Καρναβάλι, το οποίο άφησε σε όσους το παρακολούθησαν τις πιο θετικές και όμορφες εντυπώσεις.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την ανιδιοτελή προσφορά τους απευθύνουμε:
Στην οργανωτική επιτροπή του καρναβαλιού, κ. Κώστα Φανελάκη, κ. Νίκο Παύλου, κ. Κυριάκο Λαναρά και κ. Γιάννη Παύλου, οι οποίοι για άλλη μια χρονιά βοήθησαν με την μεγάλη εμπειρία τους, στην καλύτερη διοργάνωση της εκδήλωσης.
Στα εστιατόρια «ΨΑΡΟΠΟΥΛΑ» και «ΞΕΡΗ ΕΛΙΑ» και στους ιδιοκτήτες εστιατορίων, Supermarkets,  κρεοπωλείων, φούρνων και   Caféτου νησιού μας, που γνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες του Δήμου μας, ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο αίτημά μας και προσέφεραν  νόστιμους μεζέδες, αναψυκτικά, ποτά και άλλα είδη, προκειμένου να δημιουργηθεί πλούσιος μπουφές για όλους τους παρευρισκόμενους.
Στον δάσκαλο παραδοσιακών χορών του Υ.Ν.Ο κ. Γεώργιο Γκολέμη, για την άριστη συνεργασία και την πολύτιμη βοήθειά του, ώστε να παρουσιαστούν αποκριάτικοι χοροί και παραδοσιακά έθιμα όπως το Γαϊτανάκι.
Στην ορχήστρα του νησιού μας και συγκεκριμένα στον κ. Θανάση Δασκαλάκη, κ. Μάκη Σαράντη, κ. Νικόλα Σόρρα και κ. Χρύσα Σκάγκου, οι οποίοι για άλλη μια χρονιά, μας χάρισαν όμορφη και κεφάτη μουσική για την διασκέδαση των συμμετεχόντων και των παρευρισκομένων.
Στον κ. Σπύρο Βούλγαρη για την τοποθέτηση των ηχητικών εγκαταστάσεων στην πλατεία της Ξερής Ελιάς.
Στον κ. Γιώργο Μακρομανώλη, την νεαρή Αντωνία Καραμάνογλου, καθώς επίσης τον κ. Νικόλα Σόρρα και κ. Παύλο Κόκκο, για την ηχογ ράφηση των διαφημιστικών μηνυμάτων του Καρναβαλιού.
Στον κ. Γιώργο Μελαχροινό για την βοήθειά του στη μουσική.
Στην κ. Χριστίνα Κωνσταντάρα για την επιμέλεια της αφίσας.
Στον δημοτικό υπάλληλο κ. Δημήτρη Βούλγαρη, που πρόθυμα βοήθησε στην διανομή των αποκριάτικων στολών, καθώς επίσης και στουςεργαζόμενους στο Δήμο, οι οποίοι φρόντισαν να διατηρηθεί η Ύδρα καθαρή και αστραφτερή κατά την διάρκεια του τριημέρου.
Στην κ. Μαρία Παρίση, κ. Ζωή Μladenova, και κ. Κυριακή Γεωργακοπούλου, που επιμελήθηκαν το ντύσιμο και το μακιγιάζ της νύφης.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες επίσης στους άξιους συνεργάτες μας που οργάνωσαν, συντόνισαν και βοήθησαν στην πραγματοποίηση όλων των εκδηλώσεων, και συγκεκριμένα στην Αντιδήμαρχο κ. Λουκία Λούλου, και στους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Ελένη Γιαννίμπα, κ. Ανάργυρο Βούλγαρη και κ. Λευτέρη Μαύρο.
Στον κ. Σπύρο Ν. Μαύρο, ο οποίος όπως κάθε χρόνο, σήκωσε και πάλι στους ώμους του το «βάρος» του καρνάβαλου. 
Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως, επιθυμούμε να το δώσουμε στη νεολαία μας, τα παιδιά όλων των ηλικιών, οι οποίοι συμμετείχαν με ζήλο, κέφι και προθυμία  στο Καρναβάλι, δίνοντας ένα ξεχωριστό τ όνο ζωντάνιας στις εκδηλώσεις μας.
«Και του χρόνου»!, σίγουρα ακόμα καλύτερα !!


Με πατριωτικούς χαιρετισμούς και ευχαριστίες πολλές,


Άγγελος Λ. Κοτρώνης
Δήμαρχος Ύδρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: