Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Πανηγυρίζουν τη χρεοκοπία!

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ 51%


πηγή: ΕΠΟΧΗ


Πό­σο πλη­ρώ­νουν τη θρυ­λού­με­νη «ε­πι­τυ­χία» του PSI  οι λαϊκές τά­ξεις, η συ­ντρι­πτι­κή πλειο­ψη­φία του λα­ού; 

Κα­ταρ­χάς με μια δέ­σμη μέ­τρων (για­τί υ­πάρ­χει και με­τά α­πό αυ­τό πε­δίο δό­ξης λα­μπρόν) α­να­τρι­χια­στι­κής σκλη­ρό­τη­τας, πα­γι­δεύο­ντας την κοι­νω­νία σε συν­θή­κες πρέσ­σας.
Όπου το βιο­τι­κό ε­πί­πε­δο των ερ­γα­ζο­μέ­νων, των αυ­τα­πα­σχο­λου­μέ­νων, των α­γρο­τών θα βρε­θεί σε κα­τά­στα­ση ε­λεύ­θε­ρης πτώ­σης.
Όπου οι θε­σμοί προ­στα­σίας του πε­ρι­βάλ­λο­ντος θα α­φυ­δα­τώ­νο­νται για τις α­νά­γκες των φα­στ τρακ ε­πεν­δύ­σεων.
Όπου τα δι­καιώ­μα­τα των πο­λι­τών, ι­δίως των νέων, θα πε­ρι­στέλ­λο­νται.
Μό­νο το 2011, το Α­ΕΠ μειώ­θη­κε κα­τά 6,9% και το Δε­κέμ­βριο η α­νερ­γία ξε­πέ­ρα­σε το 1 ε­κα­τομ­μύ­ριο, αγ­γί­ζο­ντας το 21%, με τη νε­α­νι­κή α­νερ­γία στο 51%.
Το 2012, το 2013, το 2014, αν δεν α­να­τρα­πεί αυ­τή η πο­λι­τι­κή ε­δώ και στην Ευ­ρώ­πη, τα νού­με­ρα αυ­τά θα συ­νι­στούν έ­να σχε­δόν συ­μπα­θη­τι­κό πα­ρελ­θόν.
Ο κ. Πα­πα­δή­μος, ό­ψι­μος, ε­ξάλ­λου, πα­νη­γυ­ρι­στής του «κου­ρέ­μα­τος», δεν εί­ναι και ο κα­ταλ­λη­λό­τε­ρος άν­θρω­πος να μας πει ό­τι πλέ­ον «έ­χου­με μια τε­λευ­ταία ευ­και­ρία, ας μην τη χά­σου­με».
Η συμ­φω­νία κα­τά κα­νέ­να τρό­πο δεν μας ε­πι­τρέ­πει «να ξε­φύ­γου­με α­πό την κι­νού­με­νη άμ­μο», ό­πως εί­πε. Ένας οι­κο­νο­μο­λό­γος, ό­πως ο πρω­θυ­πουρ­γός, δια­βά­ζο­ντας το βα­σι­κό σε­νά­ριο / συ­ντα­γή του ΔΝΤ για την οι­κο­νο­μι­κή πο­λι­τι­κή με­τά το κού­ρε­μα, θα έ­βλε­πε α­μέ­σως ό­τι αυ­τό, στην καρ­διά του, ε­μπε­ριέ­χει τον α­δυ­σώ­πη­το μη­χα­νι­σμό μιας συν­θλι­πτι­κής σπει­ρο­ει­δούς κί­νη­σης της οι­κο­νο­μίας προς τα κά­τω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: