Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

14 Φεβρουαρίου 2013 - One Billion Rising: Για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών

Στις 14 Φεβρουαρίου 2013 ένα δισεκατομμύριο γυναίκες και άνδρες αναμένεται να διαμαρτυρηθούν, να χορέψουν και ξεσηκωθούν ενάντια στη βία κατά των γυναικών. Η εκστρατεία One Billion Rising ξεκίνησε ως μια πρόσκληση για δράση αφού ένα δισεκατομμύριο γυναίκες θα υποστούν βία κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Στις 14 Φεβρουαρίου 2013, στη 15η επέτειο του κινήματος V-Day, άνδρες και γυναίκες σε εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλο τoν κόσμο, θα ενώσουν τις φωνές τους απαιτώντας τέλος στη βία κατά των γυναικών.


Μια στις τρεις γυναίκες στον πλανήτη πέφτει θύμα βιασμού και ξυλοδαρμού κατά τη διάρκεια της ζωής της αρά αυτή τη στιγμή ΕΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ μητέρες, κόρες, αδελφές, συνεργάτιδες και φίλες είναι ανάμεσα στα θύματα. Έφτασε η ώρα εκατομμύρια γυναίκες και άντρες σε όλο τον κόσμο να διακηρύξουν: "Αρκετά! Η βία και η σιωπή που την περιβάλλει σταματάει εδώ".

Ήδη, χιλιάδες ακτιβιστές/τριες ανθρωπίνων δικαιωμάτων, πολιτικοί, τεχνοκράτες και καλλιτέχνες/ιδες σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν σε εκδηλώσεις που προγραμματίζονται σε 186 χώρες.

Σας καλούμε να ξεσηκωθείτε και να χορέψετε για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών στις 14 Φεβρουαρίου 2013! Το «One Billion Rising» θα αναταράξει τη γη μέσα από τη μουσική και το χορό, για να δείξει την αλληλεγγύη και τη συλλογική μας δύναμη σε διασυνοριακό επίπεδο.

ΑΣ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ!
ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!

Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!!


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 14.02.2013
ΤΟΠΟΣ: The Mall of Cyprus, Entrance 1
ΩΡΑ: 17:30

Δεν υπάρχουν σχόλια: