Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, ημέρα ψήφισης προϋπολογισμού

πηγή: ΑΥΓΗ
Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για τις "βάρβαρες και καταστροφικές πολιτικές" της κυβέρνησης διοργανώνει η ΓΣΕΕ, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού, στις 6 το απόγευμα, στην πλατεία Συντάγματος.
Σε ανακοίνωσή της, η ΓΣΕΕ τονίζει: "Η ανάλγητη και αδιέξοδη πολιτική της Κυβέρνησης συνεχίζεται με τον υπό ψήφιση προϋπολογισμό του 2014. Η Κυβέρνηση συνεχίζει κατ΄εντολήν των δανειστών να κρατά κλειστά τ΄αυτιά της στην κραυγή αγωνίας των εκατοντάδων χιλιάδων ανέργων, των ανασφάλιστων εργαζομένων, εκείνων που εργάζονται χωρίς να αμείβονται, των συνταξιούχων που προσπαθούν να ζήσουν με πενιχρές συντάξεις, ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας που γονατίζει από τα χαράτσια και την φοροεπιδρομή, μη μπορώντας να καλύψει πλέον ούτε τις βασικές της ανάγκες".
Η ΓΣΕΕ ζητά "να σταματήσει εδώ και τώρα κάθε σκέψη για νέα μέτρα, νέα χαράτσια, νέες περικοπές σε συντάξεις, για άρση των πλειστηριασμών, για διαθεσιμότητες, απολύσεις, λουκέτα σε οργανισμούς στρατηγικής σημασίας, για νέα μέτρα τα οποία θα επιβαρύνουν περισσότερο και θα δυσκολέψουν τη ζωή των Ελλήνων πολιτών δημοσιονομικού προβλήματος".
"Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να βάλουμε φραγμό στις απαράδεκτες μνημονιακές πολιτικές Κυβέρνησης και Τρόικα" καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: