Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά - Δήμοι Πόρου, Ύδρας και Σπετσών: Ενημερωτική παρουσίαση των προγραμμάτων ΕΣΠΑ

πηγή: NEA EΠΟΧΗ
 Γράφει η  Ρούλα Σαράντου

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά και οι νησιωτικοί Δήμοι Πόρου, Ύδρας και Σπετσών διοργάνωσαν και πραγματοποιούν το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 13.00 στην Χατζοπούλειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Πόρου ενημερωτική παρουσίαση των προγραμμάτων ΕΣΠΑ που αφορούν την χρηματοδότηση γεωργών, κτηνοτρόφων, ανθοκαλλιεργητών, μελισσοκόμων, κ.ά., καθώς και  νέων αγροτών. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα προγράμματα:
  • «Αύξηση της αξίας των γεωργικών προϊόντων», ΜΕΤΡΟ 123Α
    (Ενίσχυση μεταποίησης και εμπορίας γεωργικών προϊόντων)
  • «Εγκατάσταση Νέων Αγροτών», ΜΕΤΡΟ 112
Την παρουσίαση των προγραμμάτων στους ενδιαφερόμενους πολίτες των νησιών και της ευρύτερης περιοχής θα πραγματοποιήσει ο Οικονομολόγος – Ειδικός Σύμβουλος του Β.Ε.Π. κ. Γεώργιος Χαλόφτης, ο οποίος στο τέλος θα απαντήσει σε ερωτήσεις  και θα δώσει οδηγίες σε ενδιαφερόμενους.
Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, με δυναμική παρουσία στην ευρύτερη περιοχή του Αργοσαρωνικού, συμπαρίσταται έμπρακτα σε όσους ασχολούνται στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα της οικονομίας μας, παρέχοντάς τους έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, ώστε με τη βοήθεια που τους παρέχει να υποβληθούν στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα προτάσεις.
Την ενημερωτική εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Β.Ε.Π. κ. Ανδριανός Μιχάλαρος.
Η είσοδος είναι ανοικτή σε όλους. Η μεσημεριανή ώρα πραγματοποίησης επελέγη, ώστε να μπορούν να διευκολυνθούν και οι ενδιαφερόμενοι από τα γειτονικά νησιά της Ύδρας και των Σπετσών, και απρόσκοπτα να εξασφαλιστεί τόσο η άφιξη στο νησί του Πόρου, τόπου διεξαγωγής της ημερίδας όσο και η αναχώρησή τους.
Επισυνάπτεται η Ανοικτή Πρόσκληση.

Μεταφόρτωση συνημμένων: anoixti_prosklisi.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια: