Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

"Η γυναίκα μου φάντασμα" από την επιτυχημένη παράσταση της Θεατρικής ομάδας του Δήμου Ύδρας (φωτογραφίες)

πηγή: ΥΔΡΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

«Η γυναίκα μου φάντασμα», από την Θεατρική Ομάδα του Δήμου Ύδρας, σε σκηνοθεσία – σκηνικά της κ. Βούλας Λιόλιου – Βούλγαρη.

Την παράσταση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Άγγελος Κοτρώνης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ύδρας, η προϊσταμένη της ΚΣΤ΄ ΕΠΚΑ κ. Σ. Χρυσουλάκη, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αξιόλογων και ποιοτικών εκπομπών κ. Μ. Τσουκαλά και ο ηθοποιός κ. Ν. Γαλανός κ.α.
Οι ηθοποιοί της παράστασης «υπερέβαλαν εαυτόν» και απέσπασαν τα παρατεταμένα χειροκροτήματα των θεατών.
Στο τέλος της παράστασης ο κ. Δήμαρχος ευχαρίστησε έναν – ένα όλους και όλες που συνετέλεσαν στο ανέβασμα της παράστασης και υποσχέθηκε ότι πολύ σύντομα η Θεατρική ομάδα του Δήμου θα αποκτήσει δική της καλοκαιρινή θεατρική στέγη - μικρό θεατράκι. "Για την δημιουργία της μόνιμης καλοκαιρινής θεατρικής στέγης έχει βρεθεί ο κατάλληλος χώρος, έχει γίνει η αρχιτεκτονική μελέτη και έχουν εξασφαλιστεί τα χρήματα κατασκευής του έργου" τόνισε ο Δήμαρχος Ύδρας.
Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο ηθοποιός κ. Ν. Γαλανός ο οποίος δήλωσε ότι είναι χαρούμενος που παρακολούθησε μια παράσταση που είχε και αυτός ερμηνεύσει πριν πολλά χρόνια, ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο και ευχήθηκε στη Θεατρική Ομάδα να προχωρήσει   στο έργο της.





Δεν υπάρχουν σχόλια: