Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΥΔΡΑΣ: Ευχαριστήριο για την 7η Εθελοντική Αιμοδοσία

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Με επιτυχία διεξήχθη η 7η Εθελοντική Αιμοδοσία, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 στο νησί μας.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον Αντιδήμαρχο κ. Αναστάσιο Σωτηρόπουλο και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αναστάσιο Μαυρουδάκο, καθώς επίσης και την Κοινωνική Λειτουργό του Δήμου μας κ. Αγγελική Νάζου, για την άριστη διοργάνωση της  αιμοδοσίας.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας-Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων»,που με μεγάλη διάθεση προσφοράς, όπως κάθε φορά, στάθηκε ακούραστα κοντά στους αιμοδότες καθ’ όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας, καθώς επίσης τους γιατρούς και το προσωπικό του Κουλούρειου Νοσοκομείου Ύδρας «Παναγία Φανερωμένη» για την άριστη συνεργασία.
Ευχαριστούμε τον κ. Δημήτρη Παγάνη για την δωρεάν φύλαξη του οχήματος του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας-Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων», στο χώρο στάθμευσης στο Μετόχι και τον κ. Δημήτρη Βλαχοδημήτρη για την δωρεάν παροχή γεύματος στο προσωπικό της αιμοδοσίας.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για την σημαντική συμβολή του στην προβολή της προσπάθειάς μας.
Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως το οφείλουμε  σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες, που για άλλη μια φορά έδωσαν το δυναμικό παρόν τους.
Χάρη στην δική τους σπουδαία συμμετοχή συγκεντρώθηκαν 73 μονάδες αίματος. Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και όλους όσους δεν μπόρεσαν να προσέλθουν στο Κουλούρειο Νοσοκομείο και αιμοδότησαν σε άλλα Νοσοκομεία, ενισχύοντας έτσι την «Εθελοντική Αιμοδοσία» του Δήμου Ύδρας.
Τέλος, θα θέλαμε  να ευχαριστήσουμε τους 15 νέους αιμοδότες, γιατί με την συμμετοχή τους μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για προσφορά στους συνανθρώπους μας.

ο Δήμαρχος Ύδρας
Άγγελος Λ. Κοτρώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: