Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Ορκίστηκε νέος Δήμαρχος Ύδρας ο κ. Γεώργιος Ε. Κουκουδάκης

πηγή: hydraspoliteia

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ της Κυριακή 31 Αυγούστου 2014 και ώρα 7.30 μ.μ. στο Δημαρχείο  της Ύδρας η ορκωμοσία του Δήμαρχου Ύδρας κ. Γεώργιο  Ε. Κουκουδάκη,  μαζί του ορκίστηκαν για τον συνδυασμό «Για την Ύδρα» ο κ. Μπελεγρής Ιωάννης, ο κ. Καλύβας Αριστοτέλης, ο κ. Καραμήτσος Μανώλης, ο κ. Χαραμής Παναγιώτης, ο κ. Ράππας Παναγιώτης, η κ. Μαραγκού Κατερίνα, ο κ. Κοτρομάγιας Γρηγόρης και  ο κ. Κόκκος Ιωάννης. Από τον συνδυασμό «Η Αλήθεια για την Ύδρα» 4, ο πρώην Δήμαρχος Ύδρας κ. ΄Αγγελος Κοτρώνης, ο κ. Σωτηρόπουλος Αναστάσιος, η κ. Λούλου Λουκία, ο κ. Μαρκαντώνης Παναγιώτης και από τον συνδυασμό  «Οικολόγοι Ύδρας», ο κ. Μανώλης Τσακίρης.
Η τελετή ορκωμοσίας τελέστηκε στο ιστορικό Δημαρχείο της Ύδρας –που γέμισε ασφυκτικά από εκατοντάδες συμπολίτες μας - από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ και το σεβαστό Ιερατείο του νησιού μας, παρουσία των Στρατιωτικών Αρχών της Ύδρας και πλήθους κόσμου σε κλίμα ιδιαίτερα θερμό και γιορταστικό.
Μετά την τελετή ορκωμοσίας ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας, σε ολιγόλεπτη ομιλία του, ευχήθηκε και έδωσε της πατρικές του ευχές για καλή επιτυχία στο έργο του, στον νέο Δήμαρχο Ύδρας κ. Γεώργιο  Ε. Κουκουδάκη.
Στη συνέχεια μίλησε ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Ε. Κουκουδάκης απευθύνοντας μήνυμα ενότητας προς όλους τους πολίτες και αναφέρθηκε στο έργο που θα κάνει η νέα Δημοτική Αρχή μέσα στην επόμενη πενταετίας δίνοντας έμφαση στην καθημερινότητα των πολιτών του νησιού όπως και στους καίριους τομείς του τουρισμού και της ανεργίας αλλά και άλλων θεμάτων (βιολογικός καθαρισμός, σκουπίδια κλπ), που άπτονται της Ύδρας.
Λίγο αργότερα ο νέος Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Ε. Κουκουδάκης δέχθηκε τα συγχαρητήρια του κόσμου χαιρετώντας ένα προς ένα τους πολίτες στον προαύλιο χώρο του Ιερού Καθεδρικού Ναού της Ύδρας.







Δεν υπάρχουν σχόλια: