Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Οι κινητοποιήσεις εναντίων της υποβάθμισης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ύδρας συνεχίζονται - Κάλεσμα για Γενική Συνέλευση

Με κινητοποιήσεις που αποφάσισε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ύδρας, που συνεδρίασε έκτακτα στις 26 Νοεμβρίου 2014, για το θέμα της υποβάθμισης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ύδρας, συνεχίζεται ο δίκαιος αγώνας των γονέων και των μαθητών του Σχολείου.
Οι γονείς των μαθητών έχοντας στο πλευρό τους τον Δήμο Ύδρας, δεν δέχονται την συνένωση των δύο (2) τάξεων Ε’ και Στ’ για το σχολικό έτος 2014-2015, γιατί με αυτό τον τρόπο υποβαθμίζεται η εκπαίδευση των μαθητών  του Σχολείου του νησιού.
Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης από την Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014 οι μαθητές του Σχολείου απέχουν από τα μαθήματα τους  όπως και την Δευτέρα και την Τρίτη 2 και 3 Δεκεμβρίου 2014, για την συνέχεια του αγώνα θα ληφθεί απόφαση από την Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου.
Σημειωτέον στο 1ο Δημοτικό Σχολείο σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους μαθητές και τους γονείς  παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Ε. Κουκουδάκης.
ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΥΔΡΑΣ
Την Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2ο14 και ώρα 16:00 έχει προγραμματιστεί νέα Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Ύδρας. Καλούνται οι όλοι οι γονείς να παρευρεθούν σε αυτή την κρίσιμη Γενική Συνέλευση ώστε να ενημερωθούν αλλά και να αποφασίσουν όλοι μαζί για το μέλλον των παιδιών.






 πηγή: ΥΔΡΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: