Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Α’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΥΔΡΑΣ – ΚΡΙΣΙΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΝΗ

πηγή: hydranews.gr

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΥΔΡΑΣ – ΚΡΙΣΙΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΙΣΟΡΟΠΙΕΣ – ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΑΣΚΑΛΟΥ- ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ.
Την Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 16:00 πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ύδρας.  Οι γονείς των μαθητών έχοντας στο πλευρό τους τον Δήμαρχο Ύδρας κ. Γ Ε. Κουκουδάκη, τους Δημοτικούς Σύμβουλους της Ύδρας, τον Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κκ Εφραίμ αλλά και βουλευτές της Περιφέρειας δεν δέχονται την συνένωση των δύο (2) τάξεων Ε’ και Στ’ γιατί με αυτό τον τρόπο υποβαθμίζεται η εκπαίδευση των μαθητών  του νησιού.
Οι γονείς που παραβρέθηκαν σε αυτή την κρίσιμη Γενική Συνέλευση ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις επάνω στο θέμα και μετά από διάλογο αποφάσισαν να αναστείλουν την αποχή των μαθημάτων στο Σχολείο  από τα παιδιά και να περιμένουν την τοποθέτηση ενός δάσκαλου εντός των επόμενων δύο-τριών ημερών, εάν αυτό δεν συμβεί θα ακολουθήσει νέα Γενική Συνέλευση. 
Η απόφαση για την προσωρινή αναστολή της αποχής έγινε κατόπιν ψηφοφορίας με ανάταση των χεριών και το αποτέλεσμα σε σαράντα (40) άτομα ήταν ως εξής:  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ 16 – ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ 24.

Δεν υπάρχουν σχόλια: