Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ


ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
Υποψήφια Βουλευτής Α΄Πειραιά και Νήσων



ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ                      

Η Κυριακή 25 Ιανουαρίου θα μείνει στην Ιστορία. Το ξέρουμε όλες και όλοι, το ξέρουν και αυτοί που μας κυβέρνησαν  ώς τώρα και φεύγουν.
Είναι η μεγάλη ευκαιρία για το λαό μας να τους διώξει και θα τους διώξει! Όλους αυτούς που μας οδήγησαν στην σημερινή αθλιότητα.
Δεν χρειάζεται να περιγράψουμε την καταστροφή που προκάλεσαν. Τη βιώσαμε και τη βιώνουμε.
Είναι η άγρια λιτότητα, τα μέτρα που αυξάνουν σαν χιονοστιβάδα τη φτώχεια, την ανεργία, τα λουκέτα σε μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η κατάρρευση των μισθών και των συντάξεων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, η διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης, της δημόσιας παιδείας, της υγείας και κάθε δομής πρόνοιας. Είναι η λεηλασία του δημόσιου πλούτου, των δασών, των λιμανιών, των ελεύθερων χώρων.
                      
Είναι τα χαράτσια της ΔΕΗ και του ΕΜΦΙΑ, οι πλειστηριασμοί της πρώτης κατοικίας, οι  ομαδικές απολύσεις στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, όλα τα οικονομικά μέτρα που με διάφορες δικαιολογίες μας  έχουν φορτώσει τα τελευταία χρόνια, η συρρίκνωση της δημοκρατίας, η βαρβαρότητα κατά των νέων, η εξώθηση τους στην ξενιτιά, η ενίσχυση του αυταρχισμού και της καταστολής.
                      
Ψηφίζουμε για να τελειώνουμε με αυτούς, με τους ενόχους που μας κυβέρνησαν.
Ψηφίζουμε για να μην υπάρχουν άνθρωποι που ζουν χωρίς ρεύμα και θέρμανση, που ψάχνουν στα σκουπίδια για τροφή,  που περιμένουν στις ουρές των συσσιτίων για ένα πιάτο φαί, που  κοιμούνται στους δρόμους. Για να ξαναφέρουμε την αξιοπρέπεια στην Ελλάδα, για να ξανακάνουμε όμορφη τη ζωή μας.

Ψηφίζουμε με λογισμό και μ' όνειρο, στις πιό σημαντικές εκλογές της γενιάς μας, με το βλέμμα στους ανοιχτούς ορίζοντες του ελληνικού λαού και των λαών της Ευρώπης. Με το βλέμμα του κόσμου, όσων υπέστησαν τα ίδια με εμάς, των Ισπανών, των Ιταλών, των Πορτογάλων, των Ιρλανδών, στραμμένο με ελπίδα επάνω μας.  Για τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη, την αλληλεγγύη, την ελευθερία, για τη δουλειά και τη μόρφωση. Για τίποτα λιγότερο από αυτά.
Και υποσχόμαστε ότι αυτόν τον νέο δρόμο θα τον περπατήσουμε μαζί. Θα ξαναστήσουμε μαζί την κοινωνία και την πατρίδα μας στα πόδια της. Από τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015, πρωί-πρωί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: